*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

PEDIAKID TRANZIT USOR, extracte de plante, fibre probiotice, FLACON, 125 ml, LABORATOIRES INELDEA

55,77 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
In stoc
Data expirare: 2026-02-27
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Amelioreza raul de transport

Descriere

Este un supliment alimentar pe baza de plante, cu aroma de lamaie, care amelioreaza digestia dificila, raul de transport si nu induce somnolenta.

Actiuni principale

Amelioreza greata, varsaturile, digestia dificila, rau de transport; nu induce somnolenta

Indicatii

Este recomandat la copii pentru ameliorarea tulburarilor digestive ce pot aparea in timpul transportului cu masina, cu trenul, avionul sau cu vaporul, tulburari cum ar fi: greata, varsaturi sau digestie dificila. Administrat inainte de calatorie si pe timpul acesteia, amelioreza disconfortul digestive.

Compozitie

Sirop de Agave (Agave Americana) 40%, fibre de Acacia (Acacia Senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante 7.5% (Menta, Portocala, Lamaie, Ghimbir, Salvia, Armurariu ) glicerina vegetala, conservanti: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, corector de aciditate: acid citric, aroma de menta, gluconat de magneziu

Mod de administrare

Poate fi administrat imediat ce alimentatia copilului este diversificata. Inainte de 5 ani: cate o lingurita de sirop, de doua ori pe zi, dupa masa. Peste 5 ani: cate doua lingurite de sirop, dupa masa. Se poate incepe administrarea cu o seara inainte de plecare, apoi dimineata, si se continua administrarea pe perioada calatoriei. Produsul poate fi utilizat si de adulti si de adolescenti cu varsta peste 15 ani.

Contraindicatii

A nu se utiliza de catre persoane alergice la unul dintre componentele produsului.

Atentionari

A se agita inainte de utilizare.

Prezentare

Flacon 125 ml

Reviews (0)