Care sunt avantajele utilizarii aplicatiei mobile?

Aplicatia mobila este cea mai rapida si usoara modalitate de a sta in contact cu noi prin intermediul telefonului tau. Aplicatia este optimizata pentru a iti organiza cumparaturile pe liste si a incheia cat mai rapid procesul de cumparare, cu functionalitatea de one click payment.

De asemenea, in aplicatie avem oferte speciale, personalizate tipurilor de cumparaturi pe care le preferi.

Care este termenul de valabilitate al produselor pe care le primesc?

Ne straduim sa trimitem variante cu termene de valabilitate cat mai lungi, pentru a va oferi posibilitatea de a utiliza cand va doriti produsele noastre. De asemenea, suntem atenti sa va avertizam vizibil pe pachete in momentul in care produsului pe care l-ati achizitionat are un termen de valabilitate in jurul a 6 luni, pentru a fi informat despre acest lucru.

Niciodata nu vom vinde produse care au termenul de expirare apropiat de momentul cumpararii decat in conditii speciale (cu informatii vizibile si cu discounturi substantiale).

Care este provenienta produselor pe care le comercializati?

Produsele noastre provin de la producatori, prin sistemele de distributie agreate de acestia. Nu facem nicio aprovizionare sau achizitie in afara lantului normal si profesional de achizitie, pentru ca acesta este singurul care ofera cea mai buna garantie si calitate a produselor. Odata ajunse in depozitele noastre, acestea sunt stocate la standardele potrivite fiecarui tip de produs astfel incat sa asiguram cele mai bune conditii pastrarii calitatii si duratei termenului de valabilitate.