La LIFY.ro suntem alaturi de tine pentru a te ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru viata.

Diversitatea gamelor si innoirea permanenta a produselor noastre face de multe ori dificila alegerea produsului care ti se potriveste cel mai bine.

Experienta noastra si legaturile pe care le avem cu producatorii ne permit sa intelegem mai bine contextul in care produsele au cel mai bun efect si sa putem astfel oferi cele mai bune recomandari de utilizare a acestora. 

Fiecare dintre noi suntem diferiti si acesta este principalul motiv pentru care este dificil sa gasim repede solutia personalizata, potrivita fiecaruia dintre noi.

Pentru toate aceste motive, la LIFY.ro vrem sa iti oferim o experienta de consiliere cat mai aproape de cea dintr-o farmacie sau magazine de cosmetice. Astfel, la LIFY.ro ne mandrim ca avem o echipa de farmacisti care sunt aici sa vorbeasca cu tine si sa iti ofere toate informatiile pentru a lua cea mai buna decizie. 

Poti sa ne suni sau sa ne scrii cand doresti (in timpul programului de la 8 la 20) pe unul dintre urmatoarele canale:

  • Ne suni la 0722522822 si vorbesti direct cu un farmacist care te ajuta sa iei cea mai buna decizie, la fel cum ar face acest lucru intr-o farmacie.
  • Ne dai un mesaj pe Facebook sau in fereastra de chat de pe site si un farmacist iti va raspunde pentru a te ajuta
  • Adaugi numarul 0722522822 pe What’s Up si ne scrii acolo daca asa iti este mai usor.

Speram astfel sa putem sa te ajutam sa iei cea mai rapida si buna decizie de pe drum, de acasa sau birou, fara sa fie nevoie de eforturi suplimentare. Pentru ca viata sa iti dea mereu pe plus.

LIFY.ro Viata pe plus.