La LIFY.ro suntem alaturi de tine pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru viata.

Diversitatea gamelor si innoirea permanenta a produselor face uneori dificila alegerea produsului care ti se potriveste cel mai bine.

Ca urmare, la LIFY.ro avem o echipa de farmacisti care sunt aici sa te consilieze in acest proces si sa iti ofere toate informatiile pentru a lua cea mai buna decizie. Dar pana sa apelezi la ei, ai o multime de optiuni suplimentare pentru a face aceasta alegere direct de pe site sau aplicatie.

Astfel, pentru a alege produsul cel mai potrivit, ar trebui sa incepi cu verificarea informatiilor de pe site. Titlul si descrierile sintetizeaza cel mai bine caracteristicile si calitatile produselor, ingredientele si actiunea acestora. 

Permanent facem eforturi sa te ajutam cu informatii suplimentare care sa iti permita sa compari mai multe produse si sa poti lua decizii din perspectiva substantelor active si a diferentelor pe care le ofera formulele acestora.

O idee buna este sa te folosesti de filtrele pe care le avem pentru fiecare categorie si sa selectezi caracteristicile pe care le cauti. Produsele populare din fiecare categorie pot fi si ele usor selectate si analizate.

Articolele de pe blogul nostru ofera alte informatii interesante in legatura cu alegerea si modalitatea de utilizare a produselor pe care le cauti, legaturile si efectele pe care le au cu diverse situatii de viata. Ramai la curent cu ce scriem abonandu-te la newsletter.

Pe retelele noastre sociale, pe Facebook, Instagram si YouTube postam zilnic informatii interesante cu privire la afectiunile sau trendurile sezonului, la cele mai noi remedii sau solutii care sa te ajute sa ai o zi frumoasa sau sa iti atingi maximul potentialului tau. Suntem alaturi de tine cu sfaturi si experienta noastra pentru ca viata sa iti idea mereu pe plus.

Daca dupa toate cele de mai sus simti totusi nevoia sa vorbesti cu cineva de la noi, am facut lucrurile foarte simple. Poti sa ne suni sau sa ne scrii cand doresti (in timpul programului de la 8 la 20) pe unul dintre urmatoarele canale:

  • Ne suni la 0722522822 si vorbesti direct cu un farmacist care te ajuta sa iei cea mai buna decizie, la fel cum ar face acest lucru intr-o farmacie.
  • Ne dai un mesaj pe Facebook sau in fereastra de chat de pe site si un farmacist iti va raspunde pentru a te ajuta
  • Adaugi numarul 0722522822 pe What’s Up si ne scrii acolo daca asa iti este mai usor.

Speram astfel sa putem sa te ajutam sa iei cea mai rapida si buna decizie de pe drum, de acasa sau birou, fara sa fie nevoie de eforturi suplimentare. 

LIFY.ro Viata pe plus.