PROCEDURA DE RETUR:

La LIFY.ro poti sa returnezi usor si fara intrebari in termenul legal.

Pe scurt:

  1. Ne anuntati ca vreti sa returnati in 14 de la primirea produselor
  2. Primiti raspunsul de la noi cu confirmarea returului.
  3. Ambalati corespunzator produsele si le trimiteti catre noi.
  4. Primiti contravaloarea lor si, dupa caz, a transportului platit.

Iata procedura detaliata:

Procedura returului este reglementata de OUG NR. 34/2014

Conform OUG NR. 34/ 2014: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocare unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau”

In cazul unui retur TOTAL sau PARȚIAL al unei comenzi, trebuie sa notificati lify.ro printr-un mesaj scris, in termen de 14 zile de la primirea coletului, trimis catre clienti@lify.ro sau catre numarul de telefon 0722522822 ce sa contina numarul de comanda, numele persoanei trecute in comanda si produsele pe care doreste sa le returneze. In decurs de 48h de la primirea informatiilor, lify.ro va raspunde solicitarii tot printr-un mesaj in care va confirma, va cere lamuriri suplimentare sau va refuza motivat returul.

Retur total - În cazul în care clientul returnează toată comanda, lify.ro va returna contravaloarea produselor comandate si a costului de transport pentru expedierea coletului. Atenție, costul de transport pentru returul produselor către lify.ro va fi suportat de clientul care a solicitat returul. Returul produselor se face prin orice firmă de curierat preferată de client avand ca destinatar: SC LIFE FARM SRL, jud. Tulcea, mun. Tulcea, str. Babadag, nr. 4, “Faramacia LIFE”, cod postal 820004, Tel. 0722522822.

Retur partial - În cazul în care clientul returnează parțial și păstrează unul sau mai multe produse, lify.ro va returna numai contravaloarea produselor pe care clientul dorește să le returneze, fără să returneze taxa de transport pentu expediție. Atenție, și în cazul acesta taxa de transport pentru returnarea produselor este suportată de client. Returul produselor se face prin orice firmă de curierat preferată de client avand ca destinatar: SC LIFE FARM SRL, jud. Tulcea, mun. Tulcea, str. Babadag, nr. 4, “Faramacia LIFE”, cod postal 820004, Tel. 0722522822.

MOTIVE DE REFUZARE A RETURULUI:

Atentie! In cazul unui retur va rugam sa ambalati corespunzator produsele, lify.ro nu va returna contravaloare produselor deteriorate in urma transportului.

Conform OUG 34/2014, art. 16, lit. d), e), f) produsele care nu se pot returna sunt:

  • produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate (ex.suplimente desigilate, produse cosmetice desigilate, testate, etc.)
  • produse care se pot degrada sau deteriora rapid (ex. lapte, piureuri, sucuri etc.)
  • produse de igiena intima si produse care vin in contact cu mucoasele (ex. protectii mameloane, pompe de san, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, recipiente bebe, jucarii dentitie, sutiene, bustiere, nebulizatoare, termometre rectale, aspiratoare nazale, scutece, dus bucal, periute de dinti, produse de igiena intima, etc.)

Dreptul de retur nu se aplica produselor achizitionate de catre persoanele juridice.