Lify.ro functioneaza ca orice magazine online cu care te-ai obisnuit: alegi produsele, verifici cosul, modifici cantitatile si finalizezi procesul de comanda alegand modalitatea de plata.

Suna un farmacist la 0722522822 intre orele 8 si 20, de luni pana vineri.

Ce este diferit pe lify.ro este ca te ajutam la telefon sa alegi ce ai nevoie. 

De multe ori farmacistul face diferenta. Si daca esti la prima cautare a unei solutii de un anumit fel este bine sa ne suni pentru ca farmacistii nostri sa te poata ghida spre cea mai buna alegere.

Aceasta poate sa insemne produsul cel mai potrivit pentru nevoia ta, un pret mai bun, sau o calitate mai buna, un produs nou aparut sau o serie de produse suplimentare care sa se potriveasca alegerii principale. Cere o parere gratuit si asigura-te ca faci cea mai buna alegere.

Creaza-ti un cont

Iti recomandam sa incepi prin a-ti face un cont si a completa acolo toate datele legate de adresele de livrare, datele firmei si tot ce mai poti completa in avans. Astfel esti mai pregatit sa inchei mai repede cumparaturile.

Transportul la tine acasa

Pe Lify.ro poti sa primesti produsele fara cost de transport daca comanda ta depaseste 250 de lei. In cazul in care nu ai ajuns la aceasta suma, costul de transport este de 15 lei, in reteaua de distributie a lui Fan Curier https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2017/08/locatiiFAN.pdf  

Voucher discount

In campaniile noastre sau urmare a cumparaturilor pe care le-ai facut pe site-ul lify.ro este posibil sa primesti coduri de discount cu diverse valori.

Aceste coduri pot fi folosite in maxim 24 luni de la primire, in sectiunea speciala din procesul de incheiere a cumparaturilor. 

Codurile sunt transmisibile, asa ca orice prieten poate beneficia de aceste discotunturi.

Exista si o anumita categorie de coduri de loialitate care nu poate fi transmisibila, acestea neputand fi folosite decat de catre profilul care le-a primit. Acest lucru este clar specificat la primirea acestora.