*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

SEBOVALIS SAMPON TRATAMENT, matrata, seboree, descuamarea scalpului, flacon, 200 ml, SESDERMA

75,86 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
In stoc
Data expirare: 2027-09-01
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Descriere

Sampon bland antimatreata, contine agenti hidratanti si calmanti (extract de lemn dulce) intr-o baza de spalare delicata, cu agenti activi de suprafata non-ionici cu putere mare de spumare. Are o toleranta si o delicatete deosebita. Mentine pH-ul. Curata, hidrateaza, hraneste, ofera parului stralucire si volum, lasandu-l matasos, usor de pieptanat, fara tendinta de electrizare. Indicat pentru parul cu matreata si dermatita seboreica, reduce roseata scalpului si scuamele. Amelioreaza mancarimile si iritatiile scalpului.

Indicatii

Seboreglator

Mod de administrare

Aplicati pe scalp si pe parul umezit. Masati usor si clatiti. Spalati a doua oara. Lasati produsul sa actioneze trei minute fara sa frecati sau sa masati. Clatiti cu apa. Utilizati zilnic pana la disparitia completa a matretii, descuamarii si mancarimii scalpului. Datorita tolerantei sale excelente, poate fi utilizat cat timp doriti.

Prezentare

Flacon 200ml

Reviews (0)