*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

GASEX, natural, balonare, flatulenta, disconfort abdominal, greata, regurgitatii, tablete, 20, HIMALAYA DRUG INDIA

19,57 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
In stoc
Data expirare: 2025-11-01
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Descriere

Gasex este un produs pentru digestie.

Actiuni principale

Terminalia chebula spirjina in mod complex digestia, intervine in normalizarea cantitatii de gaze din intestine si in mentinerea functiilor digestive. Emblica officinalis (Agrise indiene) sprijina sanatatea gastrointestinala, ajuta la o buna functionare a intestinelor si are efect benefic asupra stomacului. Zingiber officinale combate greata si ajuta la o digestie sanatoasa prin sustinerea functiilor gastrice si intestinale. Piper nigrum (Piper negru) sprijina digestia si ajuta la o buna absorbtie a nutrientilor.

Indicatii

Recomandat pentru reglarea digestiei, eliminarea disconfortului abdominal, pentru balonare, greata, arsuri la stomac, indigestie, regurgitatii, flatulenta, ulcer gastric si duodenal.

Compozitie

Aconitum palmatum (pulbere din radacina), carboximetilceluloza sodica (stabilizator), celuloza microcristalina (agent antiaglomerant), pulbere din Cowrie Bhasma, pulbere din Shankh Bhasma, Embelia ribes (extract din fruct), extract din Triphala (Emblica officinalis/Agrise indiene - fruct, Terminalia chebula - fruct, Terminalia bellerica - fruct), Zingiber officinale/Ghimbir (extract din radacina), Piper nigrum/Piper negru (pulbere din fruct), crospovidona (agent antiaglomerant), Aerosil (dioxid de siliciu coloidal) (stabilizator), stearat de magneziu (agent de glazurare).

Mod de administrare

Copii peste 6 ani: 1 tableta de 2 ori pe zi dupa masa, iar la nevoie 1 tableta de 3 ori pe zi dupa masa. Adulti: 2 tablete de 2 ori pe zi dupa masa, iar la nevoie 2 tablete de 3 ori pe zi.

Contraindicatii

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Atentionari

Nu contine arome, conservanti sau coloranti artificiali.

Prezentare

Cutie cu 20 tablete

Reviews (0)