*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

C-VIT RADIANCE LICHID LUMINOZITATE, antioxidant piele mixta, flacon, 50 ml, SESDERMA

170,69 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
In stoc
Data expirare: 2025-09-01
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Descriere

Recomandat pentru prevenirea si tratamentul fotoimbatranirii pielii cauzate de expunerea la soare, stres, fumat, dieta saraca in vitamine, lipsa somnului etc. Confera pielii un plus de luminozitate si suplete. Hidrateaza si reduce vizibilitatea ridurilor. In plus, formula C-Vit unifica tonul pielii, elimina petele si previne aparitia lor. Proprietati: Un cocktail antioxidant puternic cu vitamina C de ultima generatie incapsulat in lipozomi cu un nivel inalt de penetrare a pielii. Actiune antioxidanta (capturarea radicalilor liberi), iluminatoare si antiaging (sinteza crescuta de colagen). In plus, formula C-VIT contine o serie de antioxidanti (extract de Gingko biloba, quercetina si pterostilben) care au rolul de a neutraliza orice deteriorare celulara cauzata de radicalii liberi. Fiecare antioxidant actioneaza asupra unei anumite zone a celulei, pentru a asigura o protectie completa. Incapsularea tuturor ingredientelor active in microsfere lipidice asigura penetrarea, viteza si eficienta crescuta a formulei permite fiecarui ingredient sa ajunga la locul tinta.

Indicatii

Anti-imbatranire

Mod de administrare

Curatati si tonifiati tenul, apoi aplicati lichid iluminator C-VIT Radiance, de preferinta de doua ori pe zi (dimineata si/sau seara) printr-un masaj usor, pana cand este absorbit complet. Aplicarea prealabila a unui ser de tratament soc intensiv precum serul lipozomic C-VIT este optionala.

Prezentare

Flacon 50ml

Reviews (0)