*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

HAIR BLEND , natural, homeopat, reduce caderea parului, CPS, 100 buc, SECOM

57,16 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
Lipsa produs in stoc
Data expirare: 2025-01-31
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Descriere

Supliment alimentar Hair Blend, Solaray, 100 capsule vegetale ce contribuie la sustinerea cresterii parului si reducerea caderii acestuia.

Actiuni principale

Formula pe baza de extracte din plante ce contribuie la sustinerea cresterii parului si la reducerea caderii acestuia.

Indicatii

Mentinerea sanatatii si aspectului parului: Sustine reducerea caderii parului cauzata de deficitul de vitamine si minerale, stres, dereglari hormonale, scaderea imunitatii Ofera suport in cresterea parului prin sustinerea stimularii foliculilor pilosi si a reducerii procesului inflamator de la nivelul scalpului Mentinerea structurii firului de par si protejarea pielii si a unghiilor Sustinerea reducerii matretii Ofera suport in reducerea sebumului de la nivelul scalpului si prezinta activitate tonica Favorizarea circulatiei sangvine capilare

Compozitie

amestec brevetat 1000 mg Palmier-pitic (Serenoa repens)(fruct) Coada-calului (Equisetum arvense)(partea aeriana) Nasturel (Nasturtium officinale)(partea aeriana) Ienupar (Juniperus communis)(fruct) Salcie alba (Salix alba)(scoarta) Rozmarin (Rosmarinus officinalis)(frunza) Brusture (Arctium lappa)(radacina) Lumanarica (Verbascum thapsus)(frunza) Componente homeopate fosfat de potasiu 3x , sulfat de potasiu 3x , siliciu 6x

Mod de administrare

Cate 2 capsule de 3 ori/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Contraindicatii

A nu se utiliza de catre copiii sub 4 ani, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la oricare dintre componente. A nu se utiliza mai mult de 4-6 saptamani consecutiv.

Atentionari

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se lasa la indemana copiilor.

Prezentare

100 capsule

Reviews (0)