• Default product image

*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

FOOTNESS CREMA DELICATA 3 IN 1, unt de shea, glicerina, pantenol,, catifelare, hidratare, dezodorizare, flacon, 75 ml, LAVENA

12,00 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
Lipsa produs in stoc
Data expirare: 2024-04-30
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Descriere

Crema hidratanta si dezodorizanta pentru ingrijirea zilnica a picioarelor. Glicerina hidrateaza, untul de shea inmoaie si mentine pielea picioarelor moale. Complexul special din plante, ulei de levantica si coada - calului, confera pielii un miros placut si are un efect de reimprospatare. Crema se absoarbe rapid, astfel incat suprafata pielii nu se va lipi.

Actiuni principale

Reduce semnificativ transpiratia excesiva a piciarelor, neutralizeaza mirosurile neplacute. Hidrateaza pielea uscata a calcaielor.

Indicatii

Este indicat sportivilor, persoanelor care practica exercitii fizice, celor care merg mult sau stau mult timp incaltati. De asemenea, se recomanda pentru picioarele diabetice.

Compozitie

Apa, glicerina, miropat izopropilic, pentilen glicol, stearat de gliceril, stearat PEG-100, lactat de alchil C12-13, amidon Zea Mays, alcool cetearilic, eritritol, butiropermic Parkii (Shea) until, sodiu, sodiu Pantenol, propilen glicol, extract de Equisetum Arvense (coada-calului), ulei de Salvia Officinalis (salvie), parfum, ulei de seminte de Helianthus Annuus (floarea soarelui).

Mod de administrare

Se aplica in fiecare zi pe pielea curata si uscata.

Contraindicatii

A nu se folosi pe pielea lezata.

Atentionari

Numai pentru uz extern la nivelul calcaielor si picioarelor.

Prezentare

Flacon 75 ml

Reviews (0)