*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

BLEPHACLEAN, hidrateaza straturile externe ale epidermei, igiena pleoapelor si a genelor, servetele, 20 buc, LABORATOIRES THEA

50,75 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
In stoc
Data expirare: 2024-09-30
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Igiena pleoapelor

Descriere

Blephaclean pastreaza peoapele curate in timp e protejeaza si pielea din jurul ochilor si flora sa bateriana naturala.

Actiuni principale

Desinat in cazul alergiilor si al infectiilor oculare.

Indicatii

Atunci cand aveti pielea, ploapele sau ochii sensibili. Atunci cand trebuie sa indepartati de pe pleoape praf, polen sau secretii. Atunci cand suferiti de o inflamatie la ivelul pleoapelor cum sunt blefarita, dinsfunctia, ulciorul sau salazionul. Indicat in uscaciunea ochilor, corp strain, durere si/sau inrosire a ochilor. Inaintea si dupa interventiei chirurgicale oftalmologice.

Compozitie

Caprioil-glicina, hialuronat de sodiu, PEG 8, poloxamer 184, polisorbat 20, propilen-glicol, extract de hidrocotil, vit A, alcool, sulfat de potasiu dihidrogenat, apa purificata.

Mod de administrare

1. Igiena pleoapelor si a genelor:deschideti un plic si desfaceti tamponul din interior.Mentineti ochiul inchis ,aplicati usor tamponul pe pleoape si la baza genelor.Masati cu grija pleoapele cu miscari circulare,pentru a indeparta orice cruste,secretii sau produse cosmetice. 2. Igiena marginii pleoapelor:In fata unei oglinzi,deschideti cu atentie pleoapele tragand usor genele.Frecati cu atentie marginea pleoapei folosind un tampon. A se utiliza in medie,de doua ori pe zi,dimineata si seara.

Contraindicatii

Nu refolotiti sevetelul, deoarece acesta poate insemna ca acesta va fi mai putin eficient si poate creste riscul de infectie. Nu utilizti serveteluldaca plicu este deschis sau deteriorat.

Atentionari

Repetati operatia pe celalalt ochi,folosind un nou servetel. Pentru uilizare dare pe piele, nu introduceti direct in ochi. Produs steril, pentru o singura utilizare.

Prezentare

Cutie cu 20 servetele

Reviews (0)