*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

PACHET PROMO, URACTIV FORTE 10 CPS, 1+1 GRATUIT, durere, urinari frecvente, iritatie, infectii urinare, 2 buc, FITERMAN

22,64 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
Lipsa produs in stoc
Data expirare: 2023-06-01
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Eficient impotriva infectiilor urinare.

Descriere

Gama Uractiv cuprinde produse menite sa te ajute atat la depistarea infectiilor urinare cat si la mentinerea sanatatii tractului urinar.

Actiuni principale

Noul Uractiv Forte te ajuta prin concentratia marita de albastru de metilen si extracte naturale standardizate din strugurii ursului sa lupti eficient impotriva infectiilor urinare sau sa previi recidivele.

Indicatii

Pentru mentinerea starii de sanatate a aparatului urinar si pentru imbunatatirea functiei de excretie a rinichilor.

Compozitie

Extract uscat din frunze de strugurii ursului (Arctostaphylos uva-ursi/ standardizat in arbutina) 450 mg, Albastru de metilen (Methylthioninium Chloride) 30 mg.

Mod de administrare

Se administreaza de la aparitia primelor semne de disconfort la nivel urinar (durere, urinari frecvente, iritatie) si pana la disparitia acestora/ dar nu mai mult de 14 zile. Copii peste 12 ani: 1 capsula pe zi. Adulti: 1 capsule de 2 ori pe zi.

Contraindicatii

Nu se recomanda administrarea in timpul sarcinii si alaptarii. La persoanele cu hipersensibilitate la oricare din ingrediente.

Atentionari

A nu se lasa la indemana copiilor mici. A se pastra la temperaturi sub 25C, in ambalajul original. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

Prezentare

Cutie 10 capsule + 10 capsule

Reviews (0)