*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

SALVIASEPT KIDS TUSE, lichen de piatra, extract de cimbru, nalba mare, vitamina C, acadele, 6 buc, ZDROVIT

12,83 RON
Pret intreg: 15,27 RON (Economiseste 16%)
Data expirare: 2021-08-31
Cantitate
In stoc

Salviasept kids TUSE 6 acadele

Dispozitiv medical

- Reduce frecvența tusei

- Ameliorează tusea

- Facilitează expectorația

1 acadea conține: extract uscat de Lichen-de-Piatră, extract de cimbru, extract de Nalbă-Mare, pulbere de aronia și vitamina C. Alte ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, apă, acid citric, aromă de zmeură, colorant E120.

Ingredientele dispozitivului medical Salviasept kids TUSE învelesc mucoasa gâtului cu un film protector, ameliorând tusea. Datorită proprietăților sale, produsul protejează mucoasa de influența nocivă a factorilor iritanți (precum aerul uscat, rece sau poluat), reducând frecvența refluxului de tuse. În plus, îmbunătățește hidratarea gâtului și facilitează expectorarea mucusului. Datorită proprietăților calmante, produsul ajută la restabilirea echilibrului mucoasei iritate de tuse.

Atentionări și precauții speciale: A nu se administra Salviasept kids TUSE copiilor cu vârsta sub 3 ani sau persoanelor cu hipersensibilitate cunoscută la ingredientele preparatului.

Informații pentru persoanele cu diabet: preparatul Salviasept kids TUSE conține zahăr. A nu se administra persoanelor cu diabet. 

Mod de utilizare: copiii cu vârsta peste 3 ani: 1 acadea de maxim 3 ori pe zi.. Produsul se va administra sub supravegherea adulților. În cazul în care nu se constată ameliorări după 5 zile de administrare, se va consulta medicul.

Prezentare: 6 acadele