*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

IMUNOTUS, acetil-cisteina, soc, cimbru, fluidificarea secretiilor, CPS, 20 buc, FITERMAN

26,66 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
In stoc
Data expirare: 2025-09-01
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Actioneaza prin fluidizarea secretiilor mucoase si favorizeaza expectoratia.

Descriere

Imunotus capsule este un supliment alimentar pentru sanatatea cailor respiratorii special conceput pentru a fi administrat la copii cu varsta peste 8 ani si adulti.

Actiuni principale

Imunotus capsule contine ingrediente active naturale care contribuie la mentinerea starii de sanatate a cailor respiratorii si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Indicatii

Imunotus capsule este indicat pentru fluidizarea secretiilor mucoase si favorizarea expectoratiei. Imunotus capsule contribuie la mentinerea starii de sanatate a cailor respiratorii si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Compozitie

Ingrediente: acetil-cisteina (200 mg/capsula), extract din fructe de soc (150 mg/capsula), extract din frunze de cimbru (50 mg/capsula), celuloza microcristalina, antiaglomerant (dioxid de siliciu), capsula (dioxid de titan, gelatina).

Mod de administrare

Copii 8-12 ani: cate 1 capsula de 2 ori pe zi; Peste 12 ani si aduti: cate 1 capsula de 3 ori pe zi. Durata de administrare este de 8 pana la 14 zile.

Contraindicatii

Pot sa apara cazuri rare de reactii adverse la nivelul tractului digestiv, datorita prezentei in componenta preparatului a extractului de cimbru si a acetil-cisteinei. Se recomanda prudenta la persoanele cu astm.

Atentionari

Nu a fost stabilita siguranta utilizarii produsului in timpul sarcinii si alaptarii.

Prezentare

20 capsule

Reviews (0)