*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

B-COMPLEX 100MG, sanatatea sistemului nervos, metabolism energetic normal, CPS, 50 buc, SECOM

70,63 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
In stoc
Data expirare: 2026-07-01
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Formula complexa ce ajuta la functionarea normala a sistemului nervos.

Descriere

B-Complex 100 mg 50 cps. de la Secom este un supliment alimentar care furnizeaza organismului vitaminele din complexul B in concentratii optime. Produsul este recomandat in dietele vegetariene sau vegane, o capsula de B-Complex continand 100 mcg de vitamina B12.

Actiuni principale

Favorizeaza functionarea optima a sistemului nervos si mentinerea sanatatii psihice, cat si sinteza normala si metabolizarea unor neurotransmitatori.

Indicatii

Favorizeaza functionarea optima a sistemului nervos si mentinerea sanatatii psihice, cat si sinteza normala si metabolizarea unor neurotransmitatori; Reduce oboseala; Mentine globulele rosii normale; Mentine sanatatea mucoaselor, a pielii, parului si a vederii; Protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ; Contribuie la procesul de diviziune celulara; Asigura functionarea normala a inimii; Asigura metabolismul optim al fierului si macronutrientilor; Favorizeaza functionarea optima a sistemului imunitar; Regleaza activitatea hormonala, sinteza normala si metabolizarea hormonilor steroizi; Asigura sinteza normala a cisteinei, homocisteinei, glicogenilor, proteinelor si vitaminei D

Compozitie

Vitamina B1 100 mg (mononitrat de tiamina) Vitamina B2 100 mg (riboflavina) vitamina B3 100 mg (niacinamida) Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) 100 mg Acid pantotenic 100 mg (D-pantotenat de calciu)(Vitamina B5) PABA 100 mg (acid para aminobenzoic) Colina 100 mg (bitartrat) Inozitol 100 mg Acid folic 400 mcg vitamina B12 (cianocobalamina) 100 mcg Biotina 100 mcg

Mod de administrare

B-Complex 100 mg 50 cps. 1 capsula/zi, in timpul mesei, cu un pahar de apa sau conform recomandarilor specialistului.

Contraindicatii

Copiilor mici. Femeilor insarcinate. Femeilor care doresc sa ramana insarcinate. Femeilor care alapteaza. Persoanelor cu alergii la oricare dintre componentele produsului.

Atentionari

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Prezentare

50 capsule

Reviews (0)