*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

TINCTURA VALERIANA, sedativ, stari de neliniste, agitatie, nervozitate, irascibilitate, flacon, 50 ml, HOFIGAL ROMANIA

10,75 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
In stoc
Data expirare: 2025-11-30
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Pentru atenuarea starilor de agitatie si nervozitate la adulti si copii, cu efect benefic in tulburari minore ale somnului, in stari spastice si tulburari digestive.

Descriere

Asigura un aport bogat de fitonutrienti si substante bioactive necesar pentru suplimentarea dietei in restabilirea functiilor fiziologice si a starii de sanatate a organismului, contribuind la sustinerea unui psihic sanatos.

Actiuni principale

Contribuie la instalarea unei stari de liniste si calm, inducerea unui somn linistit si odihnitor (cand exista dificultatea de a adormi); - ajuta la diminuarea starilor de neliniste, nervozitate, iritabilitate si agitatie psiho-motorie; - intervine favorabil in tulburari cardiace pe fond nervos, tulburari digestive pe baza de stres sau stari emotive, contribuie la normalizarea tensiunii arteriale; - asigura starea generala de bine.

Indicatii

Are influenta pozitiva in varsaturi datorate emotiilor puternice sau a fricii si inlaturarea disconfortului abdominal cauzat de contractiile gastrice sau intestinale spasmodice, relaxarea musculaturii

Compozitie

RADACINA de Valeriana (Valeriana officinalis) 20 g si alcool etilic 70% v/v pentru 100 g solutie.

Mod de administrare

Cate10 picaturi diluate in 50 ml apa, de 3 ori pe zi, dupa mese sau la recomandarea specialistului. in tulburari minore ale somnului cate 15 - 20 picaturi diluate in 50 ml apa, administrate cu o jumatate de ora inainte de culcare (administrarea poate fi precedata de inca o doza similara in cursul serii in tulburari severe ale somnului).

Contraindicatii

Trebuie evitata administrarea concomitent cu alte preparate cu efect sedativ sau hipnotic, pentru ca valeriana poate potenta efectul unor preparate care deprima sistemul nervos.

Atentionari

Se va evita administrarea inainte de conducerea unui vehicul si la persoane a caror profesie impune performante psiho-motorii riguroase.

Prezentare

50 ml

Reviews (0)