*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

APURETIN SLIM, extracte din plante, eliminarea naturala a excesului de apa, CPS, 60 buc, ZDROVIT

27,39 RON
Pret intreg: 32,61 RON (Economiseste 16%)
Data expirare: 2023-06-30
Cantitate
In stoc

Apuretin Slim *60 capsule

Supliment alimentar

Benefic in eliminarea surplusului de apa din organism

ajuta la mentinerea greutatii corporale normale

benefic in cadrul programelor de slabit

accelereaza metabolismul

Apuretin Slim este un preparat a carui compozitie ajuta la eliminarea naturala a excesului de apa din organism si la pastrarea unei greutati corporale optime si la detoxifierea organsimului.

 

Ingredientele produsului Apuretin sustin organismul astfel:

• Extractul de portocala amara contine flavonoide si para-sinefrina, constituente care intensifica metabolismul si consumul de energie al organismului, ducând la reducerea greutatii corporale.

• Afinele contin antioxidanti naturali care ajuta la protectia celulelor si tesuturilor de efectul nociv al radicalilor liberi.

• Otetul de mere este remineralizant si tonic general si contribuie la mentinerea normala a apetitului si la arderea grasimilor excedentare.

• Extractul de Urzica sustine eliminarea prin diureza a apei si a toxinelor metabolice, contribuind astfel la mentinerea unei greutati corporale normale si a unei stari generale bune.

• Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidratilor, macronutrientilor, acizilor grasi si la sinteza normala a proteinelor, precum si la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

• Extractul de boabe de Piper-negru, prin continutul de piperina, intensifica metabolismul lipidic, având ca efect scaderea în greutate si ajuta la îndepartarea toxinelor prin eliminarea excesului de apa din organism.

• Cromul contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sânge si la metabolismul normal al macronutrientilor.

1 capsula 510 mg contine: 

- Extract de portocala amara 50 mg

- Pulbere de afine 40 mg

- Extract de urzica 25 mg

- Pulbere de otet de mere 25 mg

- Zinc 6 mg (60%)*

- Extract de boabe de Piper-negru 5 mg

- Crom 20 mcg (50%)*

*VNR  - Valoare Nutritionala de Referinta (conf Reg 1169/2011).

Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8 400 kJ/ 2 000 kcal)

**Doza zilnica nu a fost stabilita

Mod de utilizare: Adulti: 2 capsule pe zi, inghitita cu suficient lichid.

Prezentare: 60 capsule