*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

DOPPELHERZ AKTIV LECITINA FORTE 1200, 30+10 TBL PROMO, sistem nervos, memorie, concentrare, tablete, 40 buc, QUEISSER

39,70 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
In stoc
Data expirare: 2025-06-01
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Descriere

Constructia membranei celulare la nivelul intregului organism se bazeaza pe lecitina, un fosfolipid important pentru sanatate. Lecitina este intalnita in principalele organe precum inima, ficatul ori creierul. In cele mai multe cazuri, chiar si in cazul unei alimentatii moderat echilibrate, alimentele nu ofera necesarul de lecitina. Solicitarile deosebite, precum: o alimentatie neechilibrata, varsta inaintata, perioadele de efort fizic si psihic pot conduce la un necesar crescut de lecitina, fiind utila, indeosebi, cea de origine vegetala.

Actiuni principale

Principalele sale beneficii: Scade colesterolul rau imbunatateste functia creierului, inclusiv memoria Previne maladia Alzheimer Diminueaza unele tulburari neurologice Ajuta sistemul imunitar Sustine functionarea optima a inimii si a ficatului

Indicatii

Doza dubla de lecitina, pentru rezistenta psihica in perioadele de activitate intelectuala intensa si studiu. Imbunatateste functia creierului, inclusiv memoria. Se recomanda administrarea continua in perioadele solicitante (stres, examene etc).

Compozitie

Lecitina din soia 1200 mg, gelatina (agent gelatinizant), ulei de floarea-soarelui (substanta suport), glicerol (agent de umezire).

Mod de administrare

Se administreaza 1 capsula/zi, in timpul mesei sau imediat dupa aceasta. In caz de nevoie, doza se poate mari pana la 2 capsule pe zi.

Contraindicatii

Doza zilnica recomandata nu trebuie depasita. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat. Se recomanda utilizarea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.

Atentionari

A se feri de lumina directa. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Prezentare

30 + 10 capsule

Reviews (0)