*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

DOPPELHERZ AKTIV GINKGO DUO, circulatie periferica, stimuleaza memoria, capsule, 60 buc, QUEISSER

31,75 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
Lipsa produs in stoc
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Protejeaza sistemul nervos, contribuind la starea ta generala de bine.

Descriere

Vitamina B1 existenta in 50 mg extract uscat din frunze de Ginkgo Biloba EPA si DHA contribuie la functia normala a inimii

Actiuni principale

Vitamina B1 participa, alaturi de Vitaminele B3 (niacina) si B12 la metabolismul energetic normal. Ele contribuie si la mentinerea sanatatii psihice si la functionarea normala a sistemului nervos. Niacina si Vitamina B12 contribuie, suplimentar, la reducerea oboselii si extenuarii. Acidul pantotenic, vitamina hidrosolubila, cunoscuta si sub denumirea de Vitamina B5 contribuie la performanta mentala normala.

Indicatii

Reducerea oboselii si extenuarii, contribuie la performanta mentala normala.

Compozitie

500 mg concentrat de acizi grasi Omega-3 din ulei de peste marin (18 % EPA, 12% DHA, cantitate totala de acizi grasi Omega-3: 150 mg), 50 mg extract uscat din frunze de Ginkgo Biloba, 8 mg niacina (Vitamina B3), 6 mg Vitamina E, 4,5 mg acid pantotenic (Vitamina B5), 0,55 mg Vitamina B1, 1,25 micro grame Vitamina B12.

Mod de administrare

Se administreaza 2 capsule zilnic, cu suficient lichid, fara a le mesteca.

Contraindicatii

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Atentionari

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25C, in ambalajul original.

Prezentare

60 buc

Reviews (0)