*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

SEBOVALIS SOLUTIE CAPILARA, cruste la nivelul scalpului,fetei, urechilor, flacon, 100 ml, SESDERMA

66,37 RON
Data expirare: 2024-02-28
Cantitate
In stoc
Descriere

Contine o combinatie si o concentratie optima de ingrediente active care actioneaza eficient in tratarea dermatitei seboreice si a descuamarii scalpului. Gluconatul de litiu 4% are efect sinergic impreuna cu pirocton olamina in inhibarea proliferarii Pityrosporum ovale. Acidul salicilic si acidul lactic normalizeaza procesul de descuamare a pielii cu dermatita seboreica datorita proprietatilor lor exfoliante si cheratolitice. Contine agenti hidratanti si calmanti (extract de lemn dulce) formulati cu un excipient (diisetionat de hexamidina) conceput special pentru probleme asociate dermatitei seboreice, cu proprietati antimicrobiene. Poate fi, de asemenea, utilizata pe fata si urechi.

Indicatii

Seboreglator

Mod de administrare

Aplicati printr-un masaj usor pe scalp si alte zone afectate (fata, scalp si urechi) o data sau de doua ori pe zi, pana la disparitia completa a matretii, rosetii si descuamarii. Nu este necesar sa clatiti. Se recomanda un tratament de intretinere cu 1-2 aplicari pe saptamana. Aplicarile trebuie efectuate seara si, de preferinta, parul se spala a doua zi. Aplicatii speciale: Solutia pentru par Sebovalis poate fi aplicata in alte zone, precum fata, urechile si spate.

Prezentare

Flacon 100ml