*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

ANTHELIOS SPRAY INVIZIBIL FARA PARFUM SPF 50, protectie ultra ridicata UVA, UVB, IR, flacon, 200 ml, LA ROCHE POSAY

95,94 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
Ultimele produse in stoc
Data expirare: 2025-06-30
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Descriere

Anthelios Spray Invizibil SPF50+ asigura o protectie ridicata pentru a preveni efectele negative ale radiatiilor UVA, UVB, IR si poluare. Ultra-rezistent la apa, transpiratie si nisip. Textura lejera si nelipicioasa. Protectie solara ridicata ce actioneaza ca un filtru impotriva radiatiilor UVA si UVB, IR si poluare, prevenind efectele negative ale acestora. ANTHELIOS este un pionier pe piata produselor destinate protectiei solare. Spectrul sau larg de actiune, protectia solara ridicata sunt rezultatul unor studii clinice avansate realizate de mai bine de 25 ani asupra pielii sensibile si a protectiei solare. Formula Anthelios Spray Invizibil SPF50+ formeaza o retea de protectie care asigura rezistenta si omogenitatea formulei lejere, non-grase. Testat sub control dermatologic.

Actiuni principale

POLIMERI INTELIGENTI - Un ingredient inovativ in domeniul protectiei solare. Particulele de polimer retin uleiul in formula ceea ce contribuie la mentinerea unei texturi lejere, non-grase si, in acelasi timp creeaza o retea de micro-particule care asigura o protectie omogena, rezistenta. TEHNOLOGIA XL-PROTECT - O asociere puternica de filtre UV si anti-oxidanti care actioneaza ca un scut de aparare impotriva efectelor negative produse de factorii ce agreseaza pielea, razele UVA si UVB, IR si poluare. GLICERINA - Glicerina contribuie la hidratarea si catifelerea pielii dupa prima aplicare

Indicatii

Potrivit pentru pielea sensibila cu tendinta alergica la soare.

Compozitie

AQUA / WATER ALCOHOL DENAT. HOMOSALATE ETHYLHEXYL SALICYLATE BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ETHYLHEXYL TRIAZONE OCTOCRYLENE GLYCERIN PROPANEDIOL BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER DIISOPROPYL ADIPATE DIISOPROPYL SEBACATE DICAPRYLYL ETHER TRIETHANOLAMINE TOCOPHEROL PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER CAPRYLYL GLYCOL DROMETRIZOLE TRISILOXANE SODIUM POLYACRYLATE TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE

Mod de administrare

Aplicati protectia solara inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent o cantitate generoasa din produs pentru a mentine protectia, in special dupa transpiratie sau uscare cu prosopul.

Prezentare

Flacon 200ml

Reviews (0)