• Default product image

*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

PACHET PROMO BEPANTHEN 5% UNG 100G X2BUC PHILIPS AVENT SUZETE CADOU, pathenol, eritem fesier, 2 buc, BAYER

85,34 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
Lipsa produs in stoc
Data expirare: 2021-03-30
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Favorizeaza vindecarea si epitelizarea ranilor putin grave

Descriere

Bepanthen Unguent este special formulat astfel incat sa ingrijeasca pana si cea mai delicata piele, cum este cea a bebelusilor si sa ofere protectie impotriva cauzelor eritemului fesier (iritatia de scutec). De asemenea, este potrivit pentru ingrijirea sanilor femeilor care alapteaza.

Actiuni principale

Protejeaza pielea de agresiunea factorilor iritanti externi, prin crearea unei pelicule transparente ce lasa pielea sa respire. Poate fi utilizat la fiecare schimbare de scutec pentru a asigura ingrjirea si protectia funduletului micutului dumneavoastra. Fara parfum, conservanti, coloranti si substante antiseptice, pentru a ingriji pana si cea mai sensibila piele inclusiv pe cea a copiilor nascuti prematur. Contine provitamina B5 (panthenol) pentru a sustine procesul natural de regenerare al pielii, mentinand-o hidratata, moale si catifelata.

Indicatii

Pentru a preveni iritatia de scutec. Ingrijire zilnica la fiecare schimbare a scutecului . Eritem fesier.

Compozitie

Aqua (water), lanolin, paraffinum liquidum, petrolatum, panthenol, prunus amygdalus dulcis oil, cera alba, cetyl alcohol, stearyl alcohol, ozokerite, glyceryl oleate, lanolin alcohol.

Mod de administrare

Bepanthen unguent se aplica in strat subtire pe funduletul curat si uscat al bebelusului la fiecare schimbare a scutecului. Bepanthen unguent ofera bebelusului comfort suplimentar deoarece nu se lipeste de scutec si este usor de indepartat.

Contraindicatii

Nu se va utiliza in cazul pacientilor cu hipersensibilitate cunoscuta la substanta activa, sau la unul sau mai multi dintre excipienti.

Atentionari

Produs pentru uz extern. Evitati contactul acestuia cu ochii. Nu folositi produsul daca se cunosc alergii la oricare dintre ingredientele produsului. A se pastra la temperaturi sub 25?C, in locuri ferite de umezeala . A nu se lasa la vederea si indemana copiilor. Cititi cu atentie informatiile care insotesc produsul.

Prezentare

100G UNGUENT +2 SUZETE PHILIPS AVENT CADOU

Reviews (0)