*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

HOMME HYDRA MAG C CREMA HIDRATANTA SI FORTIFIANTA 24H, magneziu, vitamina C, anti-oboseala, flacon, 50 ml, VICHY - FRANTA

74,13 RON
Data expirare: 2022-07-30
Cantitate
In stoc
Descriere

Crema hidratanta cu efect anti-oboseala pentru fata si zona ochilor, cu textura de gel, non-grasa, non-lipicioasa, ultra-penetranta, pentru o hidratare intensa ?i un confort extrem timp de 24 de ore. Se poarta ca un produs de ingrijire potrivit, atat ca si crema de ochi pentru barbati, cat ca si crema de fata hidratanta pentru barbati.

Actiuni principale

Prima crema hidratanta pentru barbati cu efect anti-oboseala 2-in-1, pentru fa?a si zona ochilor, care tonifica tenul ?i reduce semnele de oboseala. Asocierea Magneziului cu Vitamina C fosforizata ?i cu Dextran va incarca zilnic tenul de energie, atenueaza cearcanele si pungile de sub ochi ?i ajuta epiderma sa lupte impotriva agresiunilor externe. Tonifiat ?i hidratat, tenul dumneavoastra este zi dupa zi mai rezistent. Semnele de oboseala sunt vizibil atenuate. Formula hipoalergenica, testata sub control oftalmologic.

Indicatii

Barbatilor care au un ten sensibil si prezinta semne de oboseala: ten deshidratat, tern, trasaturi trase, cearcane ?i pungi sub ochi.

Mod de administrare

Crema de fata hidratanta pentru barbati se aplica dimineata si/sau seara, pe pielea cura?ata in prealabil. Poate fi utilizata dupa ras.

Prezentare

flacon 50 ml