*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

ARTELAC LIPIDS, sustinerea stratului de lipide a filmului lacrimal, hidratarea ochiului uscat, flacon, 10 ml, BAUSCH&LOMB

21,38 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
Lipsa produs in stoc
Data expirare: 2024-06-30
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Rol de mentinere a hidratarii.

Descriere

Artelac Lipids, multi- component ideal pentru ajutor de durata si pentru protejarea ochilor uscati: sustine toate cele trei straturi ale filmului lacrimal, inclusiv stratul exterior, cel mai bogat in lipide

Actiuni principale

Acopera filmul lacrimal cu gel de inalta viscozitate, care este astfel conceput pentru a ramane pe suprafata ochiului si a retine umezeala. Lubrifiaza ochii pentru a calma si ameliora simptomele de disfunctie lacrimala cronica, precum si senzatia de arsura, ochi obositi, senzatia de corp strain, vedere incetosata si/sau ochi cu exces de secretie lacrimala.

Indicatii

Inflamarea suprafetei ochiului, roseata, senzatia de corp strain in ochi, sensibilitate la lumina, uscaciune, senzatie de oboseala, de arsura, de durere si chiar lacrimare excesiva. De asemenea, unele medicamente si interventii - cum ar fi- contraceptivele, antihistaminicele, beta-blocantele, antispasticele, diureticele, operatia de cataracta, interventia Lasik si anumite boli, pot juca un rol semnificativ in aparitia uscaciunii oculare si leziunii.

Compozitie

Contine 2 mg de carbomer, trigliceride cu lant mediu (lipide),sorbitol, fosfat disodic dodecahidrat, apa sterila, si hidroxid de sodiu si cetrimida drept conservanti.

Mod de administrare

O picatura de Artelac Lipids in ochi de 3-5 ori pe zi.

Contraindicatii

Nu lasati produsul la indemana copiilor. Nu atingeti ochiul cu extremitatea flaconului sau a fiolei.

Atentionari

Produsul este indicat numai pentru uz oftalmic. Nu utilizati produsul daca ambalajul este deteriorat si nici dupa data de expirare mentionata pe ambalaj. Evitati contactul fiolei sau picuratorului flaconului cu suprafetele care le-ar putea contamina. Nu utilizati produsul in caz de incompatibilitate cunoscuta la orice component al preparatului. Flaconul multidoza trebuie sa fie utilizat in cel mult 30 zile de la deschidere. Pastrati produsul ferit de lumina si sursa de caldura. Nu aruncati la intamplare flaconul dupa utilizare.

Prezentare

Flacon 10 ml

Reviews (0)