*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

DOPPELHERZ AKTIV CALCIU, Vitamina D3 30+10 TBL PROMO, sanatatea sistemelor muscular si osos, tablete, 40 buc, QUEISSER

23,54 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
Ultimele produse in stoc
Data expirare: 2025-04-01
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Descriere

Magneziul si Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular. Magneziu (250 mg) contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemelor nervos si muscular. Calciu (450 mg) ca si componenta estentiala a organismului, este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si contribuie la neurotransmisie normala. Vitamina D3 (10?g) ca element de integrare, contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului.

Actiuni principale

Calciul are rol esential in functionarea normala a sistemului muscular; Contribuie la o neuro transmisie normala; Este implicat in coagularea normala a sangelui si in functionarea normala a enzimelor digestive. Vitamina K are rol direct in coagularea sangelui; Este importanta si pentru mentinerea sanatatii sistemului osos. Vitaminei D3: Un rol semnificativ in absorbtia si utilizarea normala a Calciului si Fosforului; Este importanta si pentru functia normala a sistemului imunitar; Mentine functia normala a sistemului muscular, reducand spasmul muscular.

Indicatii

Suplimentele alimentare care contin Calciu si D3 sunt recomandate in cazul unei alimentatii neechilibrate sau in cazul unui necesar crescut de substante nutritive, de exemplu in: sarcina si alaptare solicitari fizice (de exemplu, sport) mod de viata nesanatos (fumatul sau consumul de alcool) in lunile de iarna sau la petrecerea insuficienta a timpului in aer liber Pentru persoanele varstnice sau femeile la menopauza, suplimentarea cu aceste substante nutritive poate fi foarte importanta, in cazul unui aport alimentar insuficient, deoarece organismul nu mai poate valorifica eficient calciul.

Compozitie

Calciu 600 mg Vitamina D 5 g Vitamina K 40 g

Mod de administrare

Se recomanda 1 comprimat pe zi, in timpul meselor. La nevoie, Se recomanda 1 comprimat pe zi, in timpul meselor. La nevoie, comprimatele pot fi si injumatatite.comprimatele pot fi si injumatatite.

Contraindicatii

A nu se depasi doza recomandata.

Atentionari

Surse naturale de Vitamina D3 sunt: ulei de peste, somon, suc de portocale, lapte, soia, ficat de vita. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Pentru a va asigura de alegerea celui mai bun supliment alimentar cu Vitamina D3 si Calciu, se recomanda consultarea unui specialist care poate recomanda dozajul optim pentru fiecare. Suplimentele alimentare nu pot inlocui un regim alimentar variat si echilibrat sau un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25C, in ambalajul original.

Prezentare

30 + 10 comprimate

Reviews (0)