*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

DOPPELHERZ AKTIV MAGNEZIU CALCIU D3, sanatatea sistemului osos si muscular, comprimate efervescente, 15 buc, QUEISSER

21,45 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
In stoc
Data expirare: 2026-03-31
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Pentru mentinerea sanatatii sistemelor muscular si osos.

Descriere

Magneziu si Calciu pentru functionarea normala a sistemului muscular ss mentinerea sanatatii sistemului osos.

Actiuni principale

Dezvolta sistemul osos si creste rezistenta dintilor; Contribuie la menttinerea sanatatii sistemului osos; Ajuta la functionarea normala a sistemului muscular; Contribuie la o neurotransmisie normala, dar si la coagularea normala a sangelui; Mentine functia normala a sistemului muscular, reducand spasmul muscular; Contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului; Ajuta la mentinerea sanatatii sistemului osos.

Indicatii

Contribuie la metabolismul energetic normal Rol in normala a proteinelor Meentine sanatatea psihica Ajuta la mentinerea sanatatii sistemului osos si la functionarea normala a sistemului muscular.

Compozitie

300 mg Magneziu, 400 mg Calciu, 5 micro grame Vitamina D3

Mod de administrare

Se administreaza 1 comprimat efervescent dizolvat intr-un pahar cu apa (200 ml), zilnic. Perioade de solicitare fizica si psihica intensa datorita sportului, profesiei. Situatii in care este necesara refacerea rezervelor de calciu.

Atentionari

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25C, in ambalajul original.

Prezentare

15 comprimate efervescente

Reviews (0)