*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

DOPPELHERZ AKTIV CARCEL STOP, magneziu, potasiu, vitaminele B6 si B12, impotriva carceilor, comprimate, 30 buc, QUEISSER

19,88 RON
Reviews:
(0)


Cantitate
In stoc
Data expirare: 2026-03-31
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Functionarea normala a sistemului nervos si a celui muscular.

Descriere

Formula complexa cu minerale si vitamine Doza mare de Magneziu (300 mg) si Potasiu (300 mg) Bogat in Vitaminele B6 si B12

Actiuni principale

Fierul contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului imunitar, dar si la reducerea oboselii si extenuarii. Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, care este influentat, in mare masura, de activitatea fizica si sport. Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor, dar si la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei in sange. Vitamina B6 contribuie la formarea normala a globulelor rosii si la functionarea normala a sistemului imunitar. In plus, ea joaca un rol in metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor. Glicogenul reprezinta o forma de stocare a energiei in organism. Rezerve mari de glicogen sunt in ficat si in muschi. Vitamina B12 contribuie la formarea normala a sistemului nervos si, asemeni fierului, joaca un rol important in formarea normala a globulelor rosii.

Indicatii

Ameliorarea crampelor musculare de intensitate si durata.

Compozitie

Magneziu 300 mg Crom 30 micro grame Potasiu 300 mg Zinc 5 mg Fier 3,5 mg Vitamina B6 3 mg Vitamina B12 2 micro grame

Mod de administrare

Se recomanda cate 1 comprimat pe zi, dupa masa, cu o cantitate suficienta de lichid, fara a se mesteca. Pentru o administrare mai usoara, comprimatul poate fi injumatatit.

Prezentare

30 comprimate

Reviews (0)