*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

DOPPELHERZ AKTIV MENO, ameliorarea simptomelor in perioada de menopauza, tablete, 30 buc, QUEISSER

46,38 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
In stoc
Data expirare: 2025-02-01
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Substante nutritive, pentru femeile aflate in perioada de menopauza.

Descriere

Pentru mentinerea sanatatii sistemului osos.

Actiuni principale

Vitaminele B: B1, B2, B12 si biotina contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului nervos. Biotina sprijina suplimentar mentinerea sanatatii pielii si parului si este cunoscuta si sub denumirea de Vitamina H. Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor si, impreuna cu Vitamina B12, la formarea normala a globulelor rosii. Acidul folic participa la procesul de diviziune celulara si contribuie la buna functionare a hematopoiezei. Calciul este un mineral de importanta vitala pentru organismul nostru, component principal al sistemului osos si responsabil pentru mentinerea sanatatii acestuia. Vitamina D3 contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului.

Indicatii

Modificarea nivelului de hormoni, fenomenele neplacute, precum bufeurile sau transpiratia excesiva, insotite sau nu de iritabilitate nervoasa si epuizare.

Compozitie

Soia-Isoflavone 50 mg Calciu 500 mg Vitamina D 5 micro grame Vitamina B1 1,4 mg Vitamina B2 1,6 mg Vitamina B6 2 mg Vitamina B12 3 micro grame Biotina 150 micro grame Acid folic 400 micro grame

Mod de administrare

Se administreaza 1 comprimat zilnic, in timpul mesei principale, cu suficient lichid.

Atentionari

A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat sau un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25C, in ambalajul original. Ingrediente:

Prezentare

30 comprimate

Reviews (0)