*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

OMEGACORE, ulei de peste, DHA, EPA, mentine sistemul cardiovascular, cps, 60 buc, MOLLERS NORVEGIA

68,71 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
In stoc
Data expirare: 2026-09-30
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online

MÖLLER’S OMEGACORE, 60 capsule

MÖLLER’S OMEGACORE are cea mai mare concentrație de acizi grași polinesaturați Omega-3 naturali: 1320 mg, ajutând sistemul cardiovascular și menținând nivelul normal al trigliceridelor.

Ajută sistemul cardiovascular și menține nivelul normal al trigliceridelor!

Doze și mod de administrare

Doza zilnică recomandată: 2-5 capsule / zi, cu o cantitate suficientă de lichid

2 capsule conțin  

Ulei de pește 2000 mg

Acizi grași Omega-3 1320 mg

- DHA (acid docosahexaenoic) 480 mg

- EPA (acid eicosapentaenoic) 640 mg

- Alți acizi grași Omega-3 200 mg

2 capsule, doza zilnică recomandată, conțin 2000 mg ulei de pește și 1320 mg acizi grași Omega-3, cu cel mai înalt nivel de puritate și prospețime, garantat de Möller’s.

De ce să alegem un supliment cu acizi grași Omega-3 naturali?

Suplimentarea cu EPA + DHA natural (în formă de trigliceride) determină o creștere mai mare și mai rapidă a indexului Omega-3 comparativ cu suplimentarea cu EPA + DHA de sinteză (în formă de etili-esteri), la aceleași doze.

-> Neubronner, J et al (2011) Enhanced increase of Omega-3 Index in response to long-term n-3 fatty acid supplementation from triacylglycerides versus ethyl esters, European Journal of Clinica Nutrition 65, p. 247-254.

Ajută sistemul cardiovascular și menține nivelul normal al trigliceridelor!

Acizii grași polinesaturați esențiali Omega-3 au o eficacitate mare în prevenția primară și secundară a bolilor cardiovasculare. Multe studii clinice au asociat consumul de ulei de pește cu risc scăzut al evenimentelor cardiovasculare, precum: infarctul miocardic, boală coronariană, fibrilație atrială, aritmie etc. Administrarea zilnică pe perioade mari de timp (1-5 ani) are o contribuție mare la scăderea colesterolului și a presiunii sângelui, la scăderea trigliceridelor, îmbunătățind circulația cardiovasculară.

EPA și DHA contribuie la funcționarea normal a inimii*

*efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg EPA și DHA

AHA (American Heart Association) recomandă combinația EPA + DHA în doză de 1g/zi la toți pacienții cu boli coronariene. Alte organizații importante precum World Health Organization, The European Society of Cardiology, The UK Scientific Advisory Committee in Nutrition recomandă consumul ridicat de pește. Pentru pacienții cu hipertrigliceridemie aportul crescut de Omega-3 – 4g/zi este aprobat FDA, putând fi combinat cu terapiile clasice (statine, niacine etc.).

Eficacitate mare

Acizii grași polinesaturați esențiali Omega-3 au o eficacitate mare și pentru:

o mai bună performanță cognitivă (reduce semnificativ riscul bolii Alzheimer)

reduce durerea, umflăturile, amorțirea articulațiilor

sănătatea sistemului osos (prevenirea apariției osteoporozei)

rol în digestie, obezitate, buna funcționare a tractului intestinal

diminuarea îmbolnăvirilor pulmonare

risc scăzut de deces la pacienții cu tumori solide și cancer pulmonar etc.

Calitate norvegiană din 1854

Möller’s este garanția produselor de cea mai înaltă calitate. Conțin Omega-3 din pește, cea mai bine documentată sursă de acizi grași esențiali polinesaturați Omega-3.

În anul 1854, farmacistul norvegian Peter Möller a revoluționat producția de ulei de ficat de cod. Inovația lui în procesul de extracție – metoda cu abur se folosește până în prezent, uleiul astfel obținut fiind mult mai pur, păstrând nealterate toate calitățile acizilor grași Omega-3 și a vitaminei D.

Reviews (0)