*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

OMEGA 3 EXTRA 1000 MG, ulei de somon si vitamina E, reducerea trigliceridelor si a colesterolului, capsule, 120 buc, QUEISSER

50,79 RON
Data expirare: 2024-02-29
Reviews:
(0)
Cantitate
In stoc
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Contribuie la functia normala a inimii.

Descriere

Omega 3 actioneaza prin reducerea nivelului de trigliceride din sange si cresterea colesterolului bun, implicit avand o actiune pozitiva asupra hipertensiunii arteriale. Totodata, previne aparitia aterosclerozei prin incetinirea procesului de depunere a placilor de aterom pe vasele de sange

Actiuni principale

Acizii grasi OMEGA-3 au multiple efecte pozitive asupra: ritmului cardiac si circulatiei sangvine,dezvoltarea functiei cerebrale si a acuitatii vizuale; scaderea trigliceridelor serice, scaderea colesterolului total, scaderea LDL colesterolului cresterea HDL colesterolului, scaderea tensiunii arteriale, largirea vaselor sangvine.

Indicatii

Se recomanda utilizarea in: hipertensiune, hipercolesterolomie, stres, oboseala, depresie.

Compozitie

1 capsula contine: 1000 mg ulei de somon (18% acid eicosapentaenoic, 12% acid docosahexaenoic, total acizi grasi Omega-3 - cel putin 30%), 12 mg vitamina E (100% din doza zilnica recomandata)

Mod de administrare

2 capsule nemestecate zilnic, In timpul mesei, cu suficient lichid.

Contraindicatii

A nu se administra pacientilor cu tulburari de coagulare a sangelui sau care se afla sub un tratament cu anticoagulante.

Atentionari

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic

Prezentare

Cutie , 120 capsule.

Reviews (0)