*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

SALVIASEPT KIDS GAT ROSU, extracte naturale, vitamina C, dureri in gat, ACADELE, 6 buc, ZDROVIT

13,68 RON
Pret intreg: 15,72 RON (Economiseste 13%)
Data expirare: 2021-11-30
Cantitate
In stoc
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online

Salviasept kids GÂT *6 acadele

Dispozitiv medical

- Hidrateaza mucoasa gatului

- Amelioreaza durerea

- Calmeaza iritatia gatului

- Protejeaza mucoasa de la nivelul gatului

Ingredientele Salviasept  kids gât

- Fiecare acadea contine: extract de lichen de Islanda, vitamina C, extract de radacina de nalba, suc de aronia, extract de salvie. 

- Alte ingrediente: zahar, sirop de glucoza, arome naturale, coloranti: E 100, E 120.

Ingredientele dispozitivului medical Salviasept  kids gât actioneaza ca un filtru de protectie pentru mucoasa bucala si cea a gatului. 

Datorită actiunii sale, Salviasept kids gât amelioreaza inflamatia de la nivelul gatului, care însoteste starile febrile si care se manifesta prin durere, senzatie de arsura, de uscaciune in gat si dificultati la inghitire. Stratul de protectie pe care il ofera produsul impiedica acțiunea nocivă a factorilor externi (cum ar fi spațiile uscate, aerul uscat, murdar și rece). Dispozitivul medical Salviasept kids gât contribuie la refacerea echilibrului si recuperarea de catre mucoasa a functiei sale primare de protectie. In plus, hidrateaza si improspateaza mucoasa cavitatii bucale si a gatului.

Atentionari si precautii speciale: A nu se administra Salviasept kids gât copiilor cu varsta sub 3 ani sau persoanelor cu hipersensibilitate cunoscuta la ingredientele preparatului.

Informații pentru persoanele cu diabet: preparatul Salviasept kids gât contine zahar. A nu se administra persoanelor cu diabet. 

Mod de utilizare: Acadelele Salviasept kids gât nu se vor administra mai mult de o bucata de 3 ori pe zi. Produsul se va administra sub supravegherea adultilor. In cazul in care nu se constata ameliorari după 5 zile de administrare, se va consulta medicul.

Prezentare: 6 acadele