*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

SLABOFICAT SLIM, fructe de armurariu, colina, capsule, 30 buc, ZDROVIT

19,82 RON
Pret intreg: 23,60 RON (Economiseste 16%)
Data expirare: 2023-08-31
Cantitate
In stoc

SLABOFICAT SLIM * 30 capsule

Supliment alimentar

Protector hepatic, benefic pentru metabolism și tractul digestiv.

- Colina echilibrează funcțiile hepatice

- Armurariul ajută la regenerarea hepatică

- Piper-negru favorizează eliminarea toxinelor din organism

- Curcuma ajută la menținerea unei greutăți corporale optime

Colina contribuie la menținerea funcției normale a ficatului și la metabolismul normal al lipidelor și homocisteinei.  

Fructele de Armurariu conţin cca 2% amestec, numit silimarină, cu acțiune specifică asupra ficatului. Silimarina protejează celulele hepatice de acțiunea nocivă a radicalilor liberi, contribuie la regenerarea hepatocitelor afectate de alcool, fungotoxine sau încărcarea metabolică a ficatului după consumul de alimente grele. Produsul este recomandat pentru susținerea funcției hepatice, inclusiv în perioadele de convalescență, în care activitatea celulelor hepatice este perturbată.

Extractul de rizom de Curcuma longa protejează și detoxifică celulele hepatice, având efect benefic în menținerea sănătății ficatului și contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge.

Extractul de boabe de Piper-negru, prin conținutul de piperină, intensifică metabolismul lipidic și ajută la îndepărtarea toxinelor prin eliminarea excesului de apă din organism. 

Cromul contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge și la metabolismul normal al macronutrienților.

1 capsulă de 510 mg conține: 

- bitartrat de colină 210 mg (colină 82,5 mg); 

- extract din fructe de Armurariu (150 mg); 

- extract uscat de rizom de Curcuma longa 30 mg; 

- extract de boabe de Piper-negru 5 mg; 

- crom 20 µg (50%*).

*VNR – valoare nutritivă de referință (conf. 1169/2011). Consumul de referință al unui adult obișnuit (8 400 kJ/2 000 kcal).

Mod de utilizare:

1 – 2 capsule pe zi, înainte de masă.

Contraindicat femeilor în primul trimestru de sarcină, precum și în caz de endometrită și chist ovarian. A se utiliza cu prudență în perioada alăptării, precum și la persoanele hipoglicemice/diabetice. Poate interacționa cu anticoncepționalele orale și cu unele medicamente (de ex. metronidazol).

Prezentare: 30 capsule