• Default product image

*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

SANOHEPATIC 40, colina, L-ornitina, fosfolipide, capsule, 40 buc, ZDROVIT

25,83 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
In stoc
Data expirare: 2026-02-28
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

Descriere

Favorizeaza: Regenerarea tesutului hepatic Eliminarea toxinelor din organism

Actiuni principale

L-aspartatul de L-ornitina este o combinatie a 2 aminoacizi care intensifica procesele de detoxifiere ale amoniacului. Ca urmare, utilizarea acestuia reduce nivelele post-prandiale de amoniac. Colina contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului si la metabolismul normal al lipidelor. Colina si vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. Niacina, vitamina B2, vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la normalizarwa metabolismului energetic, la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii psihice. Lecitina contine fosfolipide esentiale care sustin functionarea normala a ficatului, contribuind la mentinerea sau refacerea structurii celulare a acestuia.

Indicatii

Sustine functionarea normala a ficatului, contribuind la mentinerea sau refacerea structurii celulare a acestuia. Contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

Compozitie

1 capsula de 550 mg contine: L-ornitina L-aspartat 150 mg, colina 42 mg, fosfolipide 100 mg, vitamina B2 0,7 mg, vitamina B6 0,7 mg, vitamina B3 (niacina) 7 mg.

Mod de administrare

Mod de utilizare: Adulti: 1 - 3 capsule pe zi, inainte de masa.

Contraindicatii

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic

Atentionari

Produsul este destinat adultilor.

Prezentare

40 capsule

Reviews (0)