*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

SUPRADYN ENERGY Q10, energie, oboseala, astenie, activitati sportive intense, comprimate FILM, 30 buc, BAYER

49,99 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
In stoc
Data expirare: 2025-03-31
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Mentine nivelul energetic pe parcursul intregii zile.

Descriere

Incarca-te cu energie cu ajutorul comprimatelor filmate Supradyn Energy, multivitamine si minerale concepute special pentru a te ajuta sa te mentii activ si sa combati starea de oboseala. Cand te simti epuizat, Supradyn iti va oferi un plus de vitamine si minerale care te vor ajuta sa faci fata provocarilor sau aventurilor pe care ti le aduce ziua.

Actiuni principale

Fiecare comprimat este usor de inghitit si contine o combinatie de 13 vitamine, inclusiv vitamina C si complexul de vitamine B pentru a sprijini productia de energie; si 9 minerale, inclusiv zinc si fier, care sustin functia cognitiva. Contine Coenzima Q10.

Indicatii

In timpul perioadelor solicitante, in activitatii fizice crescute sau a convalescente si stari de oboselala.

Compozitie

Fiecare comprimat filmat contine Vitamina A 800 mcg, Vitamina B1 3.3 mg, Vitamina B2 4.2 mg, Vitamina B6 2 mg, Vitamina B12 3 mcg, Vitamina C 180 mg, Vitamina D 5 mcg, Vitamina E 12 mg , Vitamina K 25 mcg, Biotina 50 mcg, Acid folic 200 mcg, Niacina 48 mg, Acid pantotenic 18 mg, Calciu 120 mg, Cupru 1 mg, Iod 150 mcg, Fier 14 mg, Magneziu 80 mg, Mangan 2 mg, Molibden 50 mcg, Seleniu 50 mcg, Zinc 10 mg, Coenzima Q10 4.5 mg

Mod de administrare

Adultii si copiii peste 12 ani ar trebui sa ia un comprimat zilnic, in mod ideal la ora micului dejun pentru a avea cel mai bun start la inceputul zilei.

Contraindicatii

Nu utiliza Supradyn daca esti hipersensibil (alergic) la oricare dintre componentele produsului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic

Atentionari

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos. Contine o sursa de fenilalanina. Acesta este un supliment alimentar. Citeste intotdeauna informatiile de pe ambalaj/prospect inainte de utilizare. Discuta cu medicul sau cu farmacistul daca ai neclaritati.

Prezentare

30 comprimate filmate

Reviews (0)