*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

FITERMAN BONFLOR IMUNO , vitamina D, bacterii lactice, reechilibrarea florei intestinale, flacon, 9 ml, FITERMAN

18,70 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
Lipsa produs in stoc
Data expirare: 2022-11-30
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Contribuie la dezvoltarea florei intestinale benefice. Tulburari ale florei intestinale.

Descriere

Aport de vitamina D si bacterii lactice benefice florei intestinale sanatoase. Sustine dezvoltarea si buna functionare a sistemului imunitar.

Actiuni principale

Are actiune complexa de sustinere a functiei imunitare si a bunei functionari a sistemului digestiv. Bonflor Imuno picaturi asigura o colonizare eficienta a intestinului la copiii: - nascuti prematur, cu greutate mica la nastere deoarece la acesti copii bariera de aparare intestinala nu este suficient dezvoltata, acestia fiind mai sensibili in cazul contactarii unor bacterii rele (patogene) care afecteaza sanatatea; - nascuti prin cezariana, la care nu are loc contactul bebelusului cu bacteriile lactice benefice din vaginul mamei. La acestia este necesar un aport suplimentar de Bifidobacterium animalis lactis, ce favorizeaza dezvoltarea unei flore intestinale sanatoase; - alimentati cu formule de lapte praf sau celor carora li s-a intrerupt alaptarea la san si li s-a diversificat alimentatia; - care urmeaza un tratament cu antibiotice.

Indicatii

- dezvoltarea florei intestinale benefice - reechilibrarea florei intestinale perturbate de tratamentul cu antibiotice - normalizarea consistentei scaunelor - sustinerea functiei imunitare - suplimentarea vitaminei D (la copii in perioada de crestere, rahitism, hipocalcemie, hipofosforemie)

Compozitie

1 miliard UFC: Bifidobacterium animalis lactis, 12,5 micrograme colecalciferol (vitamina D ), antioxidant (tocoferol acetat), caprilic/ capric trigliceride. Valoare energetica: 0,63 kcal/ml

Mod de administrare

Bonflor Imuno picaturi se administreaza incepand cu prima zi de viata: 5 picaturi de 2 ori pe zi sau 10 picaturi in doza unica, zilnic. - reechilibrarea florei intestinale perturbate de tratamentul cu antibiotice: Bonflor Imuno picaturi se administreaza incepand cu prima zi de administrare a antibioticului: 5 picaturi ori 2 ori pe zi sau 10 picaturi in doza unica, la distanta de 2-3 ore de antibiotic. Administrarea Bonflor Imuno picaturi se continua inca 7 zile dupa terminarea administrarii antibioticului. - normalizarea consistentei scaunelor: Bonflor Imuno picaturi se administreaza pe perioada episodului diareic si inca 5 zile dupa incheierea acestuia, pentru reechilibrarea florei intestinale sanatoase: 5 picaturi de 2 ori pe zi sau 10 picaturi in doza unica, zilnic. - sustinerea functiei imunitare: Bonflor Imuno picaturi se administreaza incepand cu prima zi de viata: 5 picaturi x 2 ori/zi sau 10 picaturi in doza unica, zilnic. Administrarea se face pe o perioada indelungata.

Contraindicatii

A nu se utiliza mai mult de 30 de zile de la prima deschidere a flaconului.

Atentionari

A se pastra la temperaturi de 2-8C, ferit de lumina, in ambalajul original. Agitati flaconul inainte de fiecare utilizare!

Prezentare

Flacon 9 ml

Reviews (0)