*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

AQUAFIL LIGHT LAPTE DEMACHIANT FATA SI OCHI, curatare delicata, piele sensibila, normal mixta, flacon, 200 ml, IVATHERM

42,15 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
Lipsa produs in stoc
Data expirare: 2022-11-30
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Descriere

Acest lapte demachiant lejer este special conceput pentru curatarea zilnica a pielii sensibile, normale sau mixte. Textura sa fina si non-grasa indeparteaza usor machiajul si impuritatile de pe suprafata pielii. Are proprietati calmante si hidratante. Protejeaza pelicula hidro-lipidica a pielii si bariera pielii si este un emolient puternic.

Actiuni principale

Aquaxyl are o actiune hidratanta prin echilibrarea fluxului de apa la nivelul pielii. Limiteaza pierderile de apa si optimizeaza rezervele de apa, facand pielea supla, neteda si elastica. Calmiskin este un ingredient bogat in flavonoide, care reduce disconfortul, iritatiile, dreneaza si calmeaza pielea sensibila. Glicerina este un binecunoscut activ hidratant, limitand pierderea de apa transepidermica. Apa termala Herculane are proprietati calmante si anti-iritante dovedite stiintific, fiind foarte bogata in minerale si oligoelemente. Este benefica pentru pielea sensibila si are un efect protector asupra microbiomului pielii.

Indicatii

Pentru piele sensibila, normala sau mixta.

Compozitie

AQUA(WATER), PEG-6 STEARATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PEG-32 STEARATE, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CARBOMER,CHLORPHENESIN, TOCOPHERYL ACETATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLPARABEN, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL, PENTYLENE GLYCOL, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) EXTRACT, TOCOPHEROL [14163.11]

Mod de administrare

Aplicati pe fata si gat folosind o discheta de curatare. Masati usor, cu miscari circulare, pana cand toate resturile de machiaj si impuritatile sunt eliminate. Este foarte bine tolerat de pielea sensibila din jurul ochilor. Contine o combinatie de ingrediente hidratante si apa termala Herculane, oferind pielii fermitate si elasticitate.

Prezentare

Flacon 200ml

Reviews (0)