*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

PACHET PROMO, PROENZI ARTROSTOP CREMA 100 ML, 2+1 GRATUIT, diminuarea durerilor articulare, 3 buc, WALMARK

44,26 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
Lipsa produs in stoc
Data expirare: 2021-11-30
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Contribuie la mentinerea sanatatii, elasticitatii si flexibiliitatii articulatiilor, datorita extractului de Boswellia serrata.

Descriere

Proenzi ArthroStop crema este un produs destinat zonelor articulare dureroase ale persoanelor suferinde de artroza.

Actiuni principale

Substantele active ale produsului patrund rapid prin piele si actioneaza prompt la nivel local, intensificand circulatia sangelui in zonele articulare dureroase. Boswellia Serrata are efecte antiinflamatorii, contribuind la scaderea intepenirii articulatiilor. MSM este o substanta importanta pentru sinteza colagenului si formarea oaselor si cartilajelor, cu influenta pozitiva asupra pielii, parului, unghiilor si tesuturilor moi. Metil-salicilatul e o substanta care patrunde foarte repede in piele si este un excelent antireumatic. Mentolul, camforul si uleiurile eterice ajuta la activarea circulatiei sangelui in zonele dureroase.

Indicatii

Contine o combinatie unica de trei substante - glucozamin, boswellia si MSM pentru protectia si regenerarea articulatiilor. Ajuta la diminuarea durerilor articulare si creste mobilitatea articulatiilor; - intensifica circulatia sangelui in zonele articulare dureroase; - patrunde rapid in piele si actioneaza prompt la nivel local.

Compozitie

Glucozamin sulfat, metilsulfonilmetan (MSM), extract de Boswellia Serrata, ulei de in (Linum Ussitatissimum), ulei de ienupar (Juniperus Communis), ulei de eucalipt (Eucalyptus Globules), metil salicilat, mentol, camfor

Mod de administrare

De cateva ori pe zi, folositi Proenzi ArthroStop crema masand cu miscari circulare zonele articulare afectate.

Contraindicatii

A nu se folosi pentru uz intern!

Atentionari

A nu se lasa la indemana copiilor. A se feri de inghet.

Prezentare

100 ml

Reviews (0)