*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

SUPRAMAX PIERSICA, colagen, plicuri, 30 buc, ZDROVIT

50,95 RON
Pret intreg: 62,13 RON (Economiseste 18%)
Data expirare: 2023-03-31
Cantitate
In stoc

SUPRAMAX articulatii + Vitamina C *30 plicuri

Supliment alimentar

SUPRAMAX articulatii are un efect pozitiv asupra cartilajului: 

- Contribuie la functionarea normala a articulatiilor

- Participa la procesul natural de regenerare a cartilajului articular

- Ajuta la mentinerea sanatatii oaselor

SUPRAMAX articulattii este o formula ultramoderna pe baza de hidrolizat de colagen.

SUPRAMAX articulatii contine 10 g de colagen hidrolizat si 200 mg vitamina C (250 % DZR*) intr-un singur plic. 

*VNR  -Valoare Nutritionala de Referinta (conf Reg 1169/2011). Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8 400 kJ/ 2 000 kcal)

Hidrolizatul de colagen actioneaza in 3 etape: 

1. Absorbtia: dupa administrarea SUPRAMAX articulatii, hidrolizatul de colagen (FORTIGEL®) este rapid absorbit in tractul gastro-intestinal.

2. Distributia: peptidele derivate din hidrolizatul de colagen patrund, prin intermediul sistemului circulator, in tesutul cartilaginos al articulatiilor.

3. Stimularea: hidrolizatul de colagen stimuleaza sinteza de colagen tip II si de proteoglicani, structura de baza a cartilajului. 

Degradarea cartilajului poate crea disconfort in activitatile zilnice. S-a demonstrat stiintific ca administrarea zilnica, timp de 12 saptamani a 10g hidrolizat de colagen continut ȋn SUPRAMAX articulatii a dus la ȋmbunatatirea parametrilor clinici: 

mobilitate 

flexibilitate.

Mod de utilizare: Adulti: 1 plic pe zi. Peste continutul unui plic se adauga 100 ml apa la temperatura camerei, lapte sau iaurt, si se consuma imediat.nSe recomanda administarea de durata (de cel putin 3 luni).

Atentionare: Recomandat numai adultilor. Femeile gravide sau care alapteaza si persoanele cu artrita reumatoida ar trebui sa consulte medicul inainte de a lua preparatul. Produsul contine o sursa de fenilalanina. 

Prezentare: 30 plicuri cu pulbere solubila. Aroma de piersica.