*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

LIFTACTIV SPECIALIST GLYCO C FIOLE PEELING, Antirid, Reducerea petelor pigmentare, fiole, 30x2 ml, VICHY

175,55 RON
Pret intreg: 190,82 RON (Economiseste 8%)
Data expirare: 2021-08-30
Cantitate
In stoc
Descriere

Fiolele de la Vichy ce tintesc petele pigmentare, lipsa luminzoitatii si nuanta neuniforma a pielii. Formatul de fiola asigura pastrarea eficacitatii ingredientelor active si garanteaza prospetime pentru fiecare utilizare.

Actiuni principale

10% Complex cu Acid Glicolic. Vitamina CG de origine naturala. Acid Hialuronic de origine naturala. Fiolele Liftactiv Specialist au o concentratie ridicata in ingrediente folosite in dermatologie, alese pentru a oferi o eficacitate specifica impotriva principalelor semne de imbatranire a pielii.

Indicatii

Pentru femeile ce prezinta pete pigmentare, nuanta neuniforma a pielii, lipsa de luminozitate a pielii.

Mod de administrare

1. A se utiliza seara. Folositi o fiola pentru doua zile consecutive. Loviti usor varful fiolei pentru a va asigura ca tot lichidul se duce catre baza. 2. Folositi ambele maini si un servetel pentru a rupe fiola 3. Rasuciti varful aplicatorului de plastic pentru a indeparta capacelul, apoi puneti-l deoparte. Adaugati aplicatorul pe fiola deschisa, apasand pana se opreste. 4. Indreptati fiola in jos si agitati-o usor. Apasati pe bulele din parti, apoi distribuiti jumatate de fiola pe o discheta demachianta, pentru o singura aplicare. 5. Aplicati pe tot tenul, zona gatului si conturul ochilor cu o discheta demachianta. Evitati conturul genelor. 6. Pentru o eficacitate specifica, masati usor liniile ochilor, obrajii, conturul gatului, fruntea si liniile de expresie. 7. Inchideti aplicatorul cu capacelul de plastic pentru pastrarea formulei si evitarea pierderii continutului. Pastrati pentru utilizare in urmatoarea seara. 8. Asteptati 30 de secunde ca produsul sa fie absorbit inainte de aplicarea rutinei de ingrijire.

Prezentare

Fiole 30 x 2 ml