*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

ACNE OUT CREMA HYDRO ACTIVE, crema hidratanta ten acneic si dupa tratament antiacneic, flacon, 60 ml, BIOTRADE COSMECEUTICALS

57,94 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
In stoc
Data expirare: 2027-01-01
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Descriere

O crema hidratanta pentru tenul mixt si gras predispus la acnee sau expus la tratamente antiacneice agresive ce duc la uscare intensa a tenului. Contine: Pantenol care are efect calmant si antiinflamator; Vitamina E este un antioxidant puternic cu efect de hranire; Glicerina previne uscarea pielii, hidrateaza si imbunatateste elasticitatea cutanata. Crema sustine regenerarea pielii si stimuleaza reinnoirea celulara. Formula emulgel. Perfect ca baza de machiaj. Crema este hipoalergenica, non-comedogenica si nu contine parabeni.

Actiuni principale

Hidrateaza in profunzime fara sa lase o senzatie grasa la suprafata pielii Ajuta regenerarea celulara rapida. Calmeaza pielea cu senzatie de mancarime si care se descuameaza. Efect antioxidant.

Indicatii

Pentru tenul gras si mixt deshidratat predispus la acnee sau dupa tratamente agresive antiacneice.

Compozitie

Aqua, paraffinum liquidum, cetearyl alcohol, peg-30 lanolin, peg-75 lanolin, panthenol, rosa damascena flower water, tocopheryl acetate, glycerin, dimethicone, polyquaternium-37, zinc oxide, phenoxyethanol, parfum, limonene, citronellol, geraniol, linalool, butylphenyl methylpropional

Mod de administrare

Aplica de doua ori pe zi dimineata si seara pe toata fata si pe gat. Poate fi folosita oricand exista senzatia de piele uscata sau de piele care tine. Potrivit pentru utilizarea de lunga durata. Perfecta ca baza de machiaj.

Prezentare

Flacon 60ml

Reviews (0)