*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

SEBOLOGIE CONCENTRAT BIFAZIC ANTI-IMPERFECTIUNI, acid salicilic, usuca si curata rapid imperfectiunile, flacon, 15 ml, LIERAC

75,09 RON
Data expirare: 2023-04-30
Cantitate
Ultimele produse in stoc
Descriere

Inspirat de tehnica estetica de restructurare si curatare in profunzime, concentratul bifazic curata rapid imperfectiunile si previne aparitia semnelor datorita principiilor active cu performanta inalta: gluconat de zinc cu efect astringent, acid azelaic saturat cu efect inhibitor al bacteriilor responsabile de formarea cosurilor si acid salicilic si pudra de calamina cu efect antiseptic. Tehnica de curatare in profunzime si restructurare a pielii reprezinta un tratament estetic care exfoliaza pielea si stimuleaza reinnoirea celulara. Pielea ramane curata si purifiata.

Compozitie

Alcohol, Aqua (Water), CI 77947, Zinc Oxide, Zinc Carbonate, Talc, Glycerin, Propanediol, CI 77891 (Titanium Dioxide), Zinc Gluconate, Camphor, Potassium Azeloyl Diglycinate, CI77491 (Iron Oxides), Salicylic Acid, Menthol

Mod de administrare

Aplicati seara - introduceti un betisor de urechi, pana la baza sticlei; apoi aplicati direct pe imperfectiune pentru corectare. Dupa aplicare nu se clateste. Evitati contactul cu ochii. Produsul nu se agita.

Atentionari

Doar pentru uz extern.

Prezentare

Flacon 15ml