*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

NORMADERM PHYTOSOLUTION CREMA INGRIJIRE ZILNICA, reduce imperfectiunile, flacon, 50 ml, VICHY

75,50 RON
Data expirare: 2023-03-30
Cantitate
In stoc
Descriere

NORMADERM PHYTOSOLUTION este primul produs Vichy de ingrijire zilnica pentru tenul cu tendinta acneica, ce rectifica imperfectiunile in timp ce regenereaza pielea si fortifica bariera naturala a acesteia. Hidratare 24 de ore. Textura ultra-usoara definita prin prospetime. Aceasta ingrijire pentru tenul predispus la acnee are o dubla actiune. Corecteaza fiecare stagiu al patogenezei acneei si hidrateaza pielea pe durata intregii zile datorita celor doua ingrediente dermatologice active principale de origine naturala: Acid Salicilic Purificator & Acid Hialuronic Hidratant.

Actiuni principale

ACID SALICILIC DE ORIGINE NATURALA 2% ACID HIALURONIC DE ORIGINE NATURALA CU EFECT DE HIDRATARE 0,2% EXTRACT PROBIOTIC CE INTARESTE REZISTENTA BARIEREI NATURALE PIELII 1% APA TERMALA MINERALIZANTA VICHY Evaluarea clinica a lui NORMADERM PHYTOSOLUTION a fost efectuata sub control dermatologic si in conditii reale ale vietii de zi cu zi : Toate femeile au fost expuse expozomului (stres, dieta neechilibrata, raze UV, poluare ...).

Indicatii

Femei ce cauta un produs cu o textura usoara, ce hidrateaza si lasa tenul predispus la acnee sa respire. Prefera o solutie naturala, ceva inspirat din natura, pentru a le purifica pielea. Si mai presus de toate, vor un produs ce da rezultate

Mod de administrare

Aplicati crema pentru ten cu probleme in fiecare zi, dimineata si seara, pe pielea curata. Evitati zona ochilor.

Prezentare

flacon 50 ml