*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

MINIMARTIENI FUTURA 3-6 ANI, betaglucan, inulina, cresterea si dezvoltarea armonioasa a copilului, capsule, 30 buc, WALMARK

45,53 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
Lipsa produs in stoc
Data expirare: 2021-12-30
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Oase putenice si dinti sanatosi

Descriere

Complex de vitamine si minerale pentru etapele specifice dezvoltarii copiilor ce contribuie la crestere si dezvoltare armonioasa.

Actiuni principale

Calciu si Vitamina D3 contribuie la cresterea normal si dezvoltarea osoasa la copii. Calciu si Vitamina D3 sprijina mentinerea sanatatii dintilor. Fierul contribuie la dezvoltarea cognitiva normala la copii, cum ar fi invatarea si atentia. Vitamina D3 si Vitamina C contribuie la functionarea normal a sistemului imunitar.

Indicatii

Etapa 3-6 ani este perioada in care procesul de crestere incetineste, iar copiii incep sa mearga la gradinita. Prima introducere in colectivitate genereaza o nevoie acuta a copilului pentru vitamine si nutrienti cheie care sa ii sustina sistemul imunitar si sa il protejzeze impotriva bacteriilor si a virusurilor. Printre pricipalele vitamine si minerale care sustin sistemul imunitar se numara Vitaminele C si D. Minimartieni Futura 3-6 ani este un complex de vitamine si minerale pentru etapele specifice dezvoltarii copiilor

Compozitie

Fier 2.1 mg, Calciu 120.0 mg, Vitamina D3 10.0 mcg, Vitamina K2 37.5, Vitamina C 40.0 mg, Beta-glucan 20.0 mg, Inulina 225.0 mg.

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi, dupa masa, mestecati sau lasati sa se dizolve in gura.

Contraindicatii

A nu se depasi doza zilnica recomandata. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat, echilibrat si al unui mod de viata sanatos. A nu se administra copiilor sub varsta de 3 ani! Consumul excesiv poate avea efecte laxative. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

Atentionari

Tablete masticabile pentru 3-6 ani; Gust delicios de capsuni Fara coloranti artificiali Fara conservanti Fara zahar Produs in unitate certificata GMP

Prezentare

30 tablete

Reviews (0)