*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

B COMPLEX F172, crestere si dezvoltare, reduce oboseala si extenuarea, piele, par si unghii sanatoase, capsule, 60 buc, FARES

37,47 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
In stoc
Data expirare: 2025-12-31
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Contribuie la reducerea oboselii si a stresului, contribuie la buna functionare a sistemului imunitar.

Descriere

Desi fiecare vitamina B are rolul sau unic din punct de vedere biologic si proprietatile sale specifice, totusi, ca grup, aceste substante nutritive au multe in comun, ele fiind luate deseori ca o singura entitate. Mai mult chiar, vitaminele B actioneaza impreuna si multe dintre ele sunt gasite in aceleasi plante sau alimente.

Actiuni principale

Vitaminele B au rol de coenzime (componente-cheie ale enzimelor) in multe din procesele metabolice ale organismului. Ele sunt esentiale in mentinerea sanatatii sistemului nervos, a pielii, parului, ochilor, ficatului si a cavitatii bucale, precum si pentru pastrarea unui bun tonus muscular al tractul gastrointestinal. Vitaminele B dau de asemenea energia necesara metabolismului glucidelor, grasimilor si proteinelor.

Indicatii

Ajuta la cresterea si dezvoltarea organismului - sustine functionarea normala a sistemului nervos, reducerea oboselii si extenuarii - contribuie la mentinerea sanatatii psihice - sustine metabolismul glucidic si lipidic normal - asigura sanatatea pielii, parului si unghiilor.

Compozitie

Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract uscat de germeni de grau (Tritici fructus germinatus) standardizat in min.0,00714% vitamina B, extract uscat de orz verde (Hordei herba) standardizat in min. 0,00738% vitamina B 40,8 mg. Invelisul capsulei este pe baza de gelatina animala.

Mod de administrare

Copii 6-14 ani: 1 capsula pe zi inainte de masa. Copii peste 14 ani si adulti: 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de masa. Durata curei: 2-3 luni. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

Contraindicatii

Nu se recomanda in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Atentionari

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Prezentare

60 capsule

Reviews (0)