*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

CENTRUM PENTRU FEMEI, energie, imunitate, par, piele, unghii, oase sanatoare, comprimate, 30 buc, WYETH

36,71 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
Lipsa produs in stoc
Data expirare: 2022-02-28
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Contribuie la functionarea normala a metabolismului energetic.

Descriere

Supliment alimentar cu vitamine si minerale pentru Femei. Bucura-te de multiplele actiuni benefice asupra sanatatii oferite de CENTRUM pentru Femei. Satisfactiile unui stil de viata modern presupun solicitzri pe mzsurz. Toti ne dorim sa avem o viata implinita si mai presus de orice sa fim sanatosi. Un aport adecvat de vitamine si minerale este important pentru mentinerea sanatatii, a starii de bine si a performantei. Corpul nostru le foloseste in fiecare zi si nu le poate produce sau nu le produce in cantitati suficiente. Iata de ce vitaminele si mineralele trebuie furnizate in mod constant prin nutritie.

Actiuni principale

Pfizer a dezvoltat CENTRUM pentru Femei, al carui continut in vitamine si minerale ofera multiple si importante beneficii pentru sanatate, fiind special formulat conform nevoilor nutritionale ale femeilor (aport constant de fier chiar in perioada ciclului menstrual, sustinerea perioadei fertile, reducerea oboselii si extenuarii). CENTRUM pentru Femei este un supliment alimentar cu multivitamine complet. Contine 24 de vitamine si minerale esentiale, cu aproximativ 50% mai mult acid folic decat CENTRUM Complet de la A la Zinc , 320 mg calciu, 10 mg de fier.

Indicatii

Contine calciu, fier si niveluri ridicate de acid folic, pentru a sustine nevoile nutritionale ale femeilor. Include vitaminele B (B1, B2, B6, B12) si magneziu pentru a contribui la metabolismul energetic normal. Contine vitamina A, vitamina C, cupru si zinc pentru a contribui la functionarea normala a sistemului imunitar Contine biotina si zinc pentru mentinerea sanatatii parului si a pielii. Seleniul contribuie la mentinerea sanatatii unghiilor. Contine calciu care este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos. In plus, vitamina D si vitamina K contribuie la mentinerea sanatati sistemului osos.

Compozitie

Folsfat dibazic, carbonat de calciu, oxid de magneziu, agenti de incarcare: E 460, E 468; Vitamina C, maltodextrina, amidon modificat, Vitamina E, nicotinamida, fumarat feros, agenti de incarcare: E464, E 1200; calciu-D-pantotenat, oxid de zinc, sulfat de mangan, emulsificanti: E470 b; antiaglomeranti: E 551, E 553b; amidon, Vitamina B2, gelatina, Vitamina B6, Vitamina B1, ulei vegetal, beta-caroten, sulfat cuprit, sucroza, Vitamina A, sirop de glucoza, acid folic, clorura de crom, molibdat de sodiu, iodura de potasiu, selenat de sodiu, biotina, antioxidant: E 321; Vitamina K, Vitamina D, Vitamina B12; Coloranti: E171, E120, E133.

Mod de administrare

Doza recomandata pentru adulti: 1 comprimat pe zi.

Contraindicatii

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Atentionari

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Prezentare

30 comprimate

Reviews (0)