*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

RELAX WELL, natural, imbunatateaste calitatea somnului, somnifer natural, efect sedativ, capsule, 120 buc, HERBAGETICA

51,79 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
Lipsa produs in stoc
Data expirare: 2021-10-30
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Reducerea tulburarilor de somn (insomnie, numar crescut al trezirilor nocturne, trezire greoaie, lipsa de energie, oboseala pe parcursul zilei)

Descriere

Relax Well contine 3 extracte uscate, toate avand efecte de imbunatatire a somnului si a capacitatii de relaxare pe diverse cai. De altfel, este cunoscut faptul ca in cazul insomniei si a tulburarilor de somn, efecte mult mai bune se obtin prin administrarea unui complex de plante medicinale decat prin administrarea uneia singure.

Actiuni principale

-Imbunatatirea calitatii somnului prin reducerea tulburarilor de somn (insomnie, numar crescut al trezirilor nocturne, trezire greoaie, lipsa de energie, oboseala pe parcursul zilei); -Reducerea anxietatii, iritabilitatii si pesimismului; -Inducerea starii de bine si relaxare; -Cresterea capacitatii de rezistenta a organismului la stres.

Indicatii

-insomnie (dificultate de adormire, treziri nocturne frecvente, somn agitat, somn prea scurt); -insomnie pe fond anxios sau anxios-depresiv; -cosmaruri; -ADHD; -sindrom anxios depresiv; -pavor nocturn; -stare de oboseala matinala; -sindrom de oboseala cronica.

Compozitie

Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) extract 10:1 131,25 mg, floarea pasiunii (Passiflora incarnata) pulbere din parti aeriene 87,50 mg, tei (Tilia platyphyllus) pulbere din flori 87,50 mg, sunatoare (Hypericum perforatum) extract standardizat cu min. 0,3% hipericina 21,875 mg, ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus) extract standardizat cu min. 0,8% eleutherozide 21,875 mg.

Contraindicatii

A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza. Poate interactiona cu medicamente sau suplimente alimentare cu actiune sedativa, tranchilizanta, antidepresiva, la administrarea concomitenta. Poate afecta reflexele conducatorilor auto, precum si ale persoanelor care manipuleaza utilaje. Nu se administreaza copiilor.

Atentionari

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat.

Prezentare

60 capsule

Reviews (0)