*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

DUCRAY NEOPTIDE LOTIUNE BARBATI, peptidoxyl, monolaurin, caderea parului la barbati, flacon, 100 ml, PIERRE FABRE

192,81 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
Lipsa produs in stoc
Data expirare: 2022-02-28
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Descriere

Lotiunea Neoptide impotriva caderii cronice a parului la barbati contine o asociere inovatoare de ingrediente active brevetate, care actioneaza impotriva proceselor implicate in caderea persistenta a parului

Actiuni principale

Lotiunea Neoptide impotriva caderii cronice a parului la barbati contine o asociere inovatoare de ingrediente active brevetate, care actioneaza impotriva proceselor implicate in caderea persistenta a parului.

Indicatii

Cadere cronica a parului pentru barbati

Compozitie

WATER (AQUA). ALCOHOL (ALCOHOL DENAT). PPG-26-BUTETH-26. ISOPROPYL ALCOHOL. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. BETAINE. ACETYL TETRAPEPTIDE-3. ARTEMIA EXTRACT. DEXTRAN. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERIN. GLYCERYL LAURATE. PANTHENOL. PROPYLENE GLYCOL. TOCOPHERYL NICOTINATE

Mod de administrare

1 data pe zi, 9 pulverizari pe scalpul umed sau uscat. Masati bine pentru o mai buna absorbtie a lotiunii. Nu clatiti. Evitati samponarea timp de 2 ore dupa aplicarea lotiunii. Pentru rezultate optime, se recomanda o cura de minimum 3 luni.

Atentionari

Nu pulverizati produsul in zona ochilor. Nu inhalati. Nu folositipe pielea lezata. Nu lasati la indemana copiilor.

Prezentare

flacon 100ml

Reviews (0)