*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

PACHET PROMO ce contine SENSIBIO LEGERE 40ML + CONTUR OCHI 15ML CADOU, BIODERMA

52,63 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
Lipsa produs in stoc
Data expirare: 2021-11-30
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online

PACHETUL PROMO contine

SENSIBIO LEGERE 40ML + CONTUR OCHI 15ML (CADOU)

DESCRIERE, SENSIBIO LEGERE

Crema hidratanta si calmanta pentru piele normala, sensibila sau intoleranta.

- Formula neparfumata.

- Fara surfactanti.

- Non-comedogenic.

ACTIUNI PRINCIPALE, SENSIBIO LEGERE

Sensibio Legere este o crema tratament cu efect hidratant si calmant, care intareste biologic rezistenta pielii si creste pragul de toleranta al pielii sensibile. O noua descoperire biologica pentru pielea sensibila, brevetul Toleridine™, impreuna cu complexul natural brevetat DAF (Formula dermatologica avansata), inhiba productia de molecule pro-inflamatorii si, astfel, face pielea mai putin reactiva. Acidul gliciretinic calmeaza instantaneu senzatia de "caldura" si de piele care „tine” si asigura un confort imediat. Formulat cu ingrediente active, care au fost selectate riguros pe baza sigurantei lor, Sensibio Legere garanteaza toleranta optima.

INDICATII, SENSIBIO LEGERE

Piele normala, mixta, sensibila sau intoleranta.

COMPOZITIE, SENSIBIO LEGERE

Ingrediente sigure din punct de vedere dermatologic. Apa, Glicerina, CETEARYL ISONONANOATE, ISOHEXADECANE, Glicol PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TRICETEARETH-4 PHOSPHATE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DAF PATENTED NATURAL COMPLEX, GLYCYRRHETINIC ACID, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, Glicol STEARATE, PEG-2 STEARATE, Pentilen Glicol, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL Glicol, DISODIUM EDTA, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE. [BI 555]

MOD DE ADMINISTRARE, SENSIBIO LEGERE

Dimineata si / sau seara - 7 zile pe saptamana. Aplica Sensibio Legere pe fata si pe gat, dupa curatarea in prealabil cu Sensibio H2O sau Sensibio Lapte Demachiant.

PREZENTARE, SENSIBIO LEGERE

Tub, 40 ml + Contur Ochi 15 ml.

Reviews (0)