*stocurile produsele se pot schimba foarte rapid in aceasta perioada. Dupa plasarea comenzii o sa va confirmam ca vom putea onora comanda dvs.

DOPPELHERZ AKTIV A-Z, minerale si vitamine, functionarea normala a organismului, tbl efervescente, 15 buc, QUEISSER

25,11 RON
Reviews:
(0)
Cantitate
In stoc
Data expirare: 2026-03-31
Livrare gratuita la comenzi peste 250 lei
Zilnic peste 300 de produse la promotie
24-48 de ore pana la usa ta
Retur usor
Asistenta telefonica si online
Indicatie generala populara

Pentru suportul sanatatii si al starii de bine.

Descriere

Doppelherz aktiv A-Z Vitamine + Minerale + Microelemente contine numeroase minerale, care aduc beneficii esentiale.

Actiuni principale

Contine 21 de Vitamine + Minerale + Oligoelemente de la Vitamina A la Zinc. Vitamina A este esentiala in procesul de crestere. Vitamina D ajuta la dezvoltarea normala a oaselor si contribuie la functionarea optima a sistemului imunitar. Vitamina C contribuie la reducerea oboselii si extenuarii. Complexul de Vitamine B mentine sanatatea psihica. Vitamina K ajuta la coagularea sangelui. Calciul si Fosforul sustin structura osoasa. Cromul contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange. Iodul este important pentru functionarea normala a sistemului nervos. Magneziul mentine sanatatea si functionalitatea muschilor, nervilor si a oaselor. Molibdenul contribuie la buna functionare a sistemului nervos si a rinichilor si participa la producerea de energie la nivelul celulelor.

Indicatii

Contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, si, foarte important la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Mentine sanatatea si functionalitatea muschilor, nervilor si oaselor.

Compozitie

400 micro grame Vitamina A Re 75 micro grame Biotina 1,65 mg Vitamina B1 2,1 mg Vitamina B2 2,1 mg Vitamina B6 3,75 micro grame Vitamina B12 200 mg Vitamina C 5 micro grame Vitamina D 12 mg a-te Vitamina E 400 micro grame Acid Folic 20 micro grame Vitamina K 16 mg Ne Niacina 6 mg Acid Pantotenic 200 mg Calciu 100 mg Magneziu 125 mg Fosfor 12 micro grame Crom 5 mg Zinc 100 micro grame Iod 12,5 micro grame Molibden 30 micro grame Seleniu

Mod de administrare

Se administreaza 1 comprimat efervescent dizolvat intr-un pahar cu apa (200 ml), zilnic.

Atentionari

Comprimate efervescente usor solubile cu gust delicios de portocale si maracuja. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25C, in ambalajul original.

Prezentare

15 comprimate efervescente

Reviews (0)